• Με πρωτοβουλία της παράταξης Παρέμβαση Πολιτών, τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Αθανάσιος Μουζάκης, την υποστήριξη του Προϊσταμένου Καθαριότητας κ. Παναγιώτη Δόσχορη και την εθελοντική συμμετοχή μελών του Συνδυασμού και ευαισθητοποιημένων δημοτών, υλοποιήθηκε σήμερα η πρώτη δράση εθελοντικού καθαρισμού οδών και πεζοδρομίων του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Η δράση υλοποιήθηκε στο σύνολο των οδών που περιλαμβάνονται στο τετράγωνο μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου, Σολωμού, Ρ. Φεραίου και 28ης Οκτωβρίου και αποτελεί την αρχή ενός νέου πολιτικού προγράμματος που προβλέπει μια σειρά ανάλογων δράσεων στα όρια του Δήμου.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχωρας – Αγ. Θεοδωρων και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης – Giorgos Gkionis προσωπικά, ευχαριστούν θερμά όσους και όσες συμμετείχαν, διότι εκτός της προσωπικής τους συνεισφοράς, συνέβαλαν στην προώθηση της ιδέας και της αξίας του εθελοντισμού και στήριξαν έμπρακτα το έργο των Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου.

🙏Ευχή όλων μας η ενεργός συμμετοχή των πολιτών να ενταθεί και από κοινού με τις προσπάθειες των Υπηρεσιών μας, να αποκτήσουμε έναν Δήμο πιο καθαρό, έναν Δήμο που αναδεικνύει τον πολιτισμό μας, για να αποκτήσουμε τις γειτονιές που μας αξίζουν!