Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δριμεία κριτική Καραπανάγου σε Δρίτσα: Είναι παράδειγμα προς αποφυγή (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Με έντονο ύφος και βαρείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε ο κ. Καραπανάγος στον κ. Δρίτσα απαντώντας στα όσα ανέφερε ο σύμβουλος της ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για το πρόσωπό του. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αναλυτικα)

 

«Επειδή είναι νέος δεν θα έπρεπε να έχει τέτοιες συμπεριφορές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Και μάλιστα από τη στιγμή που επανεξελέγη, με κάποια ομπρέλα είχε εκλεγεί το 2019, ενδεχομένως και με την ίδια ομπρέλα είχε υποστηριχθεί η παράταξή του αλλά δε με ενδιαφέρει. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να έχει όποια ιδεολογία θέλει. 

Αντί να είναι υπόδειγμα προς μίμηση είναι παράδειγμα προς αποφυγή. …ψάχνει υπαίτιους για την ήττα της παράταξής του και του μικρού ποσοστού που έλαβε. 

Δεν εκτιμώ και δεν σέβομαι την πολιτική προσωπικότητα ενός νέου ανθρώπου με αναχρονιστικές ιδέες, που για ασκήσει κριτική πρέπει να ξέρει ότι πρέπει να έχεις εμπειρία, πορεία και σοφία.

Καλό θα ήταν λοιπόν να διδαχθεί μέσα στα δημοτικά συμβούλια από κάποιους που είναι πρότυπα προς μίμηση και να αποφευγει και να εξαντλεί μια τοποθέτηση αν ο κ. Καραπανάγος ήταν υποψήφιος με τον κ. Πτωχό. Είναι η τακτική που επέλεξε 4 χρόνια, να επιτίθεται…»

 

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Καραπανάγου

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog