Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Παραμένει στην Προεδρία του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π ο Φίλιππας Θυμής

- Advertisement -
  • Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΠΑΠ, κ. Φίλιππας Θυμης εξέφρασε την επιθυμία του να παραιτηθεί από το Νομικό Πρόσωπο.

 

Οπως είχε εξηγήσει τότε, (δείτε εδώ) είχε ζητήσει από το δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη να παραιτηθεί, πριν τις εκλογές, για λόγους αρχής και ευθιξίας, αφού διαφοροποιήθηκε και έθεσε υποψηφιότητα με το συνδυασμό ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. Τότε ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του μέχρι τις εκλογές. Ετσι και έγινε.

 

Στη χθεσινή συνεδρίαση ο δήμαρχος επανήλθε, ζητώντας από τον Φίλιππα Θυμή, να μην υποβάλλει εν τέλει την παραίτησή του και του ζήτησε να παραμείνει μέχρι το τέλος της θητείας. Η παραίτησή του θα δημιουργήσει προβλήματα στον Οργανισμό καθώς θα πρέπει να συγκροτηθεί νέο ΔΣ, ενώ ο Οργανισμός μένει ακέφαλος, όπως εξήγησε ο δήμαρχος.

 

Ο κ. Θυμής αποδέχθηκε φυσικά την πρόταση του δημάρχου, αφού όπως ανέφερε, σε καμμία περίπτωση δεν επιθυμεί να δημιουργήσει η απόχωρησή του προβλήματα στον Οργανισμό, άλλωστε είχε εξηγήσει ότι η παραίτησή του δεν ήταν εκδικητική αλλά για λόγους αρχής και ευθιξίας, ενώ παράλληλα ξανατόνισε ότι η συνεργασία του με τα υπόλοιπα μέλη και τους εργαζομένους του ΔΟΚΟΠΑΠ ήταν εξαιρετική στη διετή θητεία του.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιππος Θυμής, ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κωστή Ζερβού, Επιλογή Ευθύνης – Ώρα για Δράση, στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, αλλά δεν εξελέγη. Αξίζει όμως να αναφερθεί ότι δεν λάμβανε αντιμισθία ως Πρόεδρος του Οργανισμού.

Χ@ρα

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog