Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δείτε πόσα λεφτά κέρδισε ο νικητής στο τουρνουά πόκερ στο Καζίνο Λουτρακίου

- Advertisement -
  • Χρήματα δεν πήρε μόνο ο νικητής,πήραν και άλλοι οκτώ παίκτες. Δείτε πόσα λεφτά κέρδισαν.
  • Μεγάλος νικητής του GREEK POKER MASTERS 9 o Μανώλης Ασγουδάκης!

 

Ο πολύπειρος παίκτης έφτασε στο heads up αντιμέτωπος με τον επίσης πολύπειρο Καρακούση Γεώργιο και ύστερα από δύο πάσες, έχοντας το μεγαλύτερο stack καθ’ όλη την διάρκεια του final table κατέκτησε την κορυφή ,το έπαθλο και την επιταγή των 33.790€!

Την απονομή ο κ. Κωνσταντίνος Κοντογιάννης διευθυντής επιτραπέζιων παίγνιων .

Ο runner up Καρακούσης Γιώργος τερματίζοντας δεύτερος έλαβε το ποσό των 22.567€
3ος Μαλούχος Σπύρος 14.030€
4ος Παπαδάκης Ευάγγελος 8.925€
5ος Πούλος Ιωάννης 6.885€
6ος Πολύζος Παντελής 6.885€
7ος Παπαστεφάνου Παναγιώτης 4.080€
8ος Ασημακόπουλος Χαράλαμπος 3.187€
9ος Μπαρμπαθανάσης Δημήτρης 2.550€

Η εμπειρία αυτών των 5 ημερών ήταν για ακόμα μια φορά συναρπαστική.

Οι παίκτες απόλαυσαν το παιχνίδι στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και τις παροχές του ξενοδοχείου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο GPM 10 στις 10-14 Ιανουαρίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!!

Πληροφορίες τηλ 27440 60566 & 6943072134

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Μου το βγαλατε το σχόλιο για τον Μαρινάκη και τα νέα βαπόρια που αγορασε ??Ειχε περάσει αλλά το βγαλατε μετά ??Τελος πάντων πάλι για τον Μαρινάκη θα γράψω !!Τις τελευταίες μέρες ακούγετε ότι ο πρόεδρος ενδιαφερετε να αγοράσει την θρυλική Ριο Αβες την ομάδα από την Ισπανία !!Για επενδυτής για πρόεδρος δεν γνωρίζω !Εχει λένε πολλά οικονομικά προβλήματα και είναι ευκαιρία !Στο σχόλιο που ειχα γράψει για τα βαπόρια του Βαγγελα 11 τον αριθμό θα έχει σίγουρα πολύ κονομα !!Ειναι και στο χρηματιστήριο και θα ανέβουν οι μετοχές του και τα κέδροι !!Ειχα πει αντί για 11 να έπαιρνε 10 και με τα λεφτά από το 11το να έκανε ενίσχυση του Ολυμπιακού να τα σαρώσουμε όλα 😜Θα σας κρατάω ενήμερους αν μετά τον Ολυμπιακό και την Φόρεστ έχουμε και σπάνιολικο αδερφάκι !!

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Να διορθώσω ένα λάθος που έκανα στο σχόλιο μου !!Εγραψα ότι η Ριο Αβε είναι Ισπανική ομάδα αλλά είναι πορτογαλική !!Τι να κάνω το λίγο μυαλό που έχω το έχω χάσει με εσάς εδώ μέσα 😂😂Έχεις τον κάθε πικραμένο να βγάζει τα κόμπλεξ του στον Αντρέα !!Αν την βρίσκουν ετσι και αισθάνονται καλύτερα να βοηθήσω και εγώ !Πεστε πεστε αντέχω εγώ !!Και ο Ντεταρι 7 που το παίζει Ολυμπιακός και η Νίτσα που δεν ξέρουμε αν είναι Νίτσα η Νιτσος ,ο Νικολάκης Αχίλλειον και κάτι παλιοί θαυμαστες μου που έγραφαν Κάτι Αθανάσιος Κ και ΙΜ κλπ !!Αντε καλή εβδομάδα και κανείς τελοιος και χωρίς λαθοι !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog