Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πώς θα επανορθώσει για τα χθεσινά ολέθρια λάθη του ο Νίκος Σταυρέλης; (EΓΓΡΑΦΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Αυτός που θέλει να αλλάξει τον κόσμο πρέπει να αλλάξει πρώτα τον εαυτό του.(Σωκράτης)
  • Οπως γράψαμε χθες, ο δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και επιτέθηκε κατά πάντων με ασύστολα ψεύδη και κατηγορίες που αμαυρώνουν υπολήψεις και θεσμούς!

 

  • Χολωμένοι και προσβεβλημένοι βάναυσα αισθάνονται οι δήμαρχοι Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης και Βέλου Βόχας Θανάσης Μανάβης, ετοιμάζουν Συνεντεύξεις Τύπου για να απαντήσουν!

 

Διαβάστε τα σχετικά άρθρα

Αήθεις επιθέσεις Σταυρέλη κατά πάντων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δριμεία επίθεση Σταυρέλη σε Γκιώνη και Μανάβη για τον Δημόπρακτο-Ανυπόσταστες κατηγορίες στην συνέντευξη τύπου

 

Τι συνέβη στη Συνέντευξη Τύπου του κ. Σταυρέλη

 

Μίλησε απαξιωτικά  με εκφράσεις που αγγίζουν τα όρια της συκοφαντίας για τους δημάρχους Γιώργο Γκιώνη και Θανάση Μανάβη, αλλά και τον δημοτικό σύμβουλο Τιμολέοντα Πιέτρη!

Είπε πως λειτούργησαν εις βάρος των Κορινθίων «σε διατεταγμένη υπηρεσία». «Δεν ψήφισαν τον Πρόεδρο και τον Δ/ντα Σύμβουλο για το Δημόπρακτο». Από την πρώτη στιγμή γράψαμε πως αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα! Κάποιοι πληροφόρησαν λάθος τον δήμαρχο Κορινθίων και τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα! Διότι ο ίδιος δεν είχε ιδία άποψη, εφόσον ήταν απών από τη συνεδρίαση του Δημόπρακτου!

 

Η Αλήθεια

Ομόφωνα ψηφίστηκε από το Σώμα αφού πρώτα συγκροτήθηκε, ως Πρόεδρος ο Βασίλης Ταγαράς και ως Διευθύνων Σύμβουλος ο Νεκτάριος Σπηλιόπουλος.

 

Πως λοιπόν οι δύο δήμαρχοι και ο Τ.Πιέτρης λειτούργησαν ενάντια στα συμφέροντα του Κορινθιακού λαού; Ψήφισαν και Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο Κορίνθιους. Ασχετα αν δεν είχαν ρωτηθεί από τον δημοκράτη κ. Σταυρέλη, άσχετα αν τους ανακοίνωσε άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του, μονομερώς εν αγνοία των άλλων μετόχων (Γιώργου Γκιώνη και Θανάση Μανάβη)

 

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου, ως ο παλαιότερος αυτοδιοικητικός, με 4 θητείες στο ενεργητικό του, δέχθηκε χωρις αντίρρηση να Προεδρεύει ένας κατώτερός του και δη δημοτικός σύμβουλος. Πως λοιπόν επιβουλεύεται το καλό των Κορινθίων;

 

O Δήμαρχος Βέλου συμφώνησε από την πρώτη στιγμή με αυτή τη σύνθεση. Πως ενήργησε για το κακό της Κορίνθου λοιπόν; O Tιμολέων Πιέτρης το ίδιο!

 

Η διαφωνία τους ήταν μόνο στις αντιμισθίες και δη του Βασίλη Ταγαρά (1.300 ευρώ μηνιαίως) . Για το μισθό του Βασίλη Ταγαρά έγιναν όλα! Αλλά απεκρύφθη από τον Δήμαρχο Κορινθίων στη συνέντευξη Τύπου, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μιχάλη Φιλιάνδρα, ο οποίος αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της ένστασης του Νίκου Σταυρέλη, ο ίδιος προσπάθησε να το υποβαθμίσει. «1.300 ευρώ σιγά τα λεφτά» είπε χαρακτηριστικά!

 

Το ερωτήματα που γεννώνται εύλογα κατά τη γνώμη μας είναι τα εξής: Eίναι δυνατόν να ισχυρίζεται ο Νίκος Σταυρέλης για τους «τρεις των υπογείων διαδρομών» ότι λειτουργούν ενάντια στα συμφέροντα του δήμου Κορινθίων όταν ζητούν εισηγήσεις και ενημέρωση για το ταμειακό απόθεμα του Δημόπρακτου, όταν ζητούν διαφάνεια;

 

‘Η πιστεύει ο κ. Σταυρέλης ότι οι κ.κ. Γκιώνης και Μανάβης θα λειτουργήσουν κατά των συμφερόντων των δήμων τους, δίνοντας μερίδιο στην αντιμισθία του κ. Ταγαρά επειδή έτσι το θέλει ο ίδιος;

 

Είναι δυνατόν να επιτίθεται σε δημοσιογράφους, να μην τους αφήνει να μιλήσουν, να τους χαρακτηρίζει, επειδή δεν του χτυπούσαν παλαμάκια;

 

Eιναι δυνατόν να παρουσιάζει το βίντεο της συνέντευξης Τύπου ο κ. Σταυρέλης  με κομμένες τις ερωτησεις των δημοσιογράφων;

 

Eίναι δυνατόν ένας νέος δήμαρχος, μονο 40 ημερών θητείας, να λειτουργεί προτάσσοντας το «εγώ» και μειώνοντας τους άλλους δημάρχους;

 

Eιναι δυνατόν ένας δήμαρχος στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, να εμφανίζεται εκνευρισμένος, αγχωμένος και ιδρωμένος, να επιτίθεται κατά πάντων και να ισχυρίζεται ότι λειτουργεί δημοκρατικά;

 

Eιναι δυνατόν να λέει ότι ο δήμος Λουτρακίου, δεν προσέφερε στον Δημόπρακτο και δεν έβαλε Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο, όταν η συμφωνία μεταξύ των ιδρυτών του Οργανισμού (Νανόπουλου-Γκιώνη-Παπακυριάκου) ήταν η κυκλική Προεδρία;

 

Oλα λοιπόν έγιναν για την αντιμισθία (1.300 ευρώ μηνιαίως) του Βασίλη Ταγαρά! Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον ιδιώτη  Νεκτάριο Σπηλιόπουλο, που δεν μπορεί να εργάζεται πλέον δωρεάν! Μπορεί όμως να ορισθεί άλλος Δ/νων από άλλο δήμο, δωρεάν!

 

 

Δείτε λοιπόν το έγγραφο της Διαύγειας όπου ομόφωνα όλοι ψήφισαν ως Πρόεδρο το Βασίλη Ταγαρά και ως Δ/νων Σύμβουλο το Νεκτάριο Σπηλιόπουλο.

 

δημοπρακτος 2

 

Αυτά είπε ο Νίκος Σταυρέλης, πριν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων όπου αποκαλύφθηκε η αλήθεια!

«Χθες έγινε μια απρέπεια σε βάρος της πόλης και του Δήμου Κορινθίων. Δυστυχώς διαψεύστηκα για τη θέση μου να συμμετάσχουν σε όλα τα νομικά πρόσωπα και τον Δημόπρακτο μέλη της Αντιπολίτευσης. Κατά τη συνεδρίαση της 5ης Φεβρουαρίου ο κ. Νανόπουλος επιβεβαίωσε ρητά στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι πούλησε την πόλη και τον Δήμο με ανίερες συμμαχίες εκτός Δήμου Κορινθίων.

Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος Τιμολέων Πιέτρης σε καθοριστική συνεδρίαση του αναπτυξιακού οργανισμού Δημόπρακτος, ψήφισε ενάντια στα συμφέροντα της πόλης και του Δήμου Κορινθίων. Μάλιστα δεν εγκρίθηκε με τη συμμετοχή των άλλων δύο μετόχων Λουτρακίου και Βέλου – Βόχας, η πρόταση του Δήμου Κορινθίων και της Δημοτικής Αρχής για δύο σημαίνοντα πρόσωπα, τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Ταγαρά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νεκτάριο Σπηλιόπουλο.

Πλέον έγινε φανερό σε όλους ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Ο Κορινθιακός Λαός μας έδωσε εντολή να διοικήσουμε. Μόνη μας έννοια είναι τα συμφέροντα των δημοτών μας. Εμείς προχωράμε μπροστά, δεν κοιτάμε το παρελθόν και τα αλλάζουμε όλα.

Σύντομα ανακοινώνουμε τις νέες εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημόπρακτου, σύμφωνα με τον Νόμο και τη περαιτέρω συνεργασία μας. Η Δημοτική Αρχή δεν είναι όμηρος κανενός. Μόνος εντολέας είναι ο Κορινθιακός Λαός.

Συμφωνίες για παράδοση της πόλης και του Δήμου σε τρίτους δεν είναι εφικτές με Δημοτική Αρχή Σταυρέλη. Μάλλον κάποιοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.»

 

Πως θα επαναρθώσει ο Νικος Σταυρέλης; Aνδρεία είναι…. και η συγγνώμη!

 

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου, χωρίς κομμένες ερωτήσεις! Σφύζει από δημοκρατία!

 

 

Τιμολέων Πιέτρης: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Νίκου Σταυρέλη

 

Δείτε ύφος Δημάρχου στους δημοσιογράφους

ΥΣ. Οσο για τους  «συναδέλφους» που έκοψαν και έραψαν το βίντεο αποκρύπτοντας την έγκυρη ενημέρωση από τους Κορίνθιους, ή κάποιους που προσπάθησαν να βάλουν τέλος στις ερωτήσεις, καλή η προσπάθεια της κοπτοραπτικής, αλλά ο κόσμος βλέπει και κρίνει! Τι ήθελαν να δείξουν; Oτι είναι «καλά και υπάκουα παιδιά»;

 

Χ@ρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog