Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κινέτα : Ξεκίνησε ο καθαρισμός του πράσινου σημείου – Τα εύσημα στην Διοίκηση Μαργέτη δίνει η Κοινότητα

- Advertisement -
  • Η Κοινότητα της Κινέτας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Χωρίς την παραμικρή πρόθεση, στην πραγματικότητα, να ευλογήσουμε κανενός τα γένια, οφείλουμε να εκτιμήσουμε για αρχή τον προσωπικό αγώνα του αντιδημάρχου κυρίου Στέλιου Φρυγανά στον τομέα της καθαριότητας.

Σήμερα, και συνεχίζεται, ξεκίνησε ο καθαρισμός του πράσινου σημείου της Κινέτας, στο οποιο, από μήνες, είχαν μαζευτεί τεράστιοι όγκοι κλαδεμάτων, και ογκωδών αντικειμένων.

Τα εύσημα ομοίως εστιαζονται στην ευρηματικότητα του Αντιδημάρχου να μην επιβαρύνει οικονομικά τον Δήμο και να γίνει πρότυπο στην προσπάθεια να διασωθεί το περιβάλλον, μέσω της κυκλικής οικονομίας.

Θα πρέπει επίσης να ευχαριστησουμε και τους κατοίκους, που κάνουν την προσπάθεια να μεταφέρουν στο πράσινο σημείο τα υλικά εκείνα που δεν μπορούν να παραμένουν δίπλα στους καδους.

Ωστοσο, για αυτους που δεν μπορούν να τα μεταφέρουν, λογω χρόνου, ή οικονομικής αδυναμίας στο πράσινο, θα επιθυμούσαμε να επικοινωνούν πρωινές ώρες στο τηλέφωνο της Κοινότητας και να ενημερώνουν, για να μπορέσει να υπάρξει σωστός προγραμματισμός.

Τα απορριμματοφόρα θα περνούν από Κινετα, μέχρι το καλοκαίρι Δευτέρα και Παρασκευή.

Η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια, που λεει και ο θυμοσοφος λαος- και ειναι και ενα απο τα μεγαλα στοιχηματα της νεας διοικησης του Δημου Μεγαρεων.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog