Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στην εξάρθρωση

Η Ελληνική Αστυνομία, μετά τις έξι συλλήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί, συνεχίζει τις έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας, θύματα του οποίου ήταν ανήλικες κοπέλες

- Advertisement -

Aπό 15 έως 17 ετών ήταν τα ανήλικα κορίτσια -θύματα- που προωθούσε το κύκλωμα μαστροπείας σε επί πληρωμή ραντεβού. Μετά τις έξι συλλήψεις, που έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά μέχρι αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Εγκέφαλος του κυκλώματος που έμενε αρχικά στον Ασπρόπυργο και τελικά εντοπίστηκε στην Πετρούπολη, φέρεται να είναι μια 25χρονη, η οποία ήταν γνωστή ως «Μαρία».

Τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την περασμένη Παρασκευή, ενώ χθες το απόγευμα συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα με εντάλματα που ίσχυαν σε βάρος τους και θα οδηγηθούν και εκείνοι αρμοδίως στον εισαγγελέα.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τη μεγαλύτερη αδελφή μίας από τις επτά ανήλικες, που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα μαστροπείας.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο η 22χρονη καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι κατόπιν ελέγχου που διενήργησε στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης -τότε- αδερφής της, εξαιτίας συχνών εξόδων της από το σπίτι τους και μάλιστα βραδινές ώρες, διαπίστωσε συνομιλίες της, στα social media, με έναν άντρα ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, στην οποία, όπως προέκυψε από νεότερες συνομιλίες τους όντως πήγε, συνοδευόμενη από φίλη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας τα κορίτσια στην πορνεία και μέσω του κυκλώματος ενός οδηγού ταξί και άλλων μελών του κυκλώματος, τις οδηγούσαν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής όπου γίνοταν τα ραντεβού.

Οι ανήλικες εισέπραταν 200-400 ευρώ για τα ερωτικά ραντεβού και η 25χρονη απαιτούσε από αυτές 50-100 ευρώ, ως αμοιβή. Επίσης, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, προς χρήση, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της αδελφής του ενός από τα θύματα η 25χρονη είχε εθίσει στα ναρκωτικά τα κορίτσια.

Αρνείται τις κατηγορίες η 25χρονη


Παρά το γεγονός ότι η ίδια φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες και να ισχυρίζεται ότι οι ανήλικες εκδίδονταν με τη θέλησή τους και ότι η ίδια δεν έχει σχέση με την κατηγορία της μαστροπείας, τα στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα την διαψεύδουν.

Συγκεκριμένα οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ βρήκαν στα κινητά των 7 ανηλίκων κοριτσιών, με καταγωγή από την Αλβανία και τη Γεωργία, συνομιλίες με τη 25χρονη, στις οποίες γίνεται λόγος για τα ερωτικά ραντεβού έναντι χρημάτων.

Μία 21χρονη επίσης που συνελήφθη ήταν μέλος του κυκλώματος μαστροπείας.

Δέκα άτομα φέρεται να έχουν εμπλοκή στο κύκλωμα, έξι είναι προφυλακισμένα.

- Advertisement -
ΠΗΓΗtovima.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog