Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2025 έρχονται στο Λουτράκι

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός!

- Advertisement -

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εργαζομένων και Ερασιτεχνών στον Αθλητισμό (CSIT) που πραγματοποιήθηκε στη Λιέγη του Βελγίου συμμετείχε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης ως Οικοδεσπότης και Συνδιοργανωτής των 8ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού (WSG2025) που θα πραγματοποιηθούν από τις 3 έως τις 8 Ιούνιου 2025, στο Λουτράκι.


Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού – Διοικητικού & Τουρισμού του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOSCH) κ. Νίκος Κερασοβίτης.


Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε το σχέδιο επτά σταδίων για την προετοιμασία της διοργάνωσης, το σχέδιο marketing καθώς επίσης, το αθλητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 30 αθλητικές εγκαταστάσεις και 27 ξενοδοχειακές μονάδες, σε μια διαχειρίσιμη ακτίνα 20 περίπου χιλιομέτρων.


Οι 8οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2025 αποτελούν ένα κορυφαίο πολυαθλητικό γεγονός που αναμένεται να προσελκύσει τις 4.000 συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένων των προπονητών, των εθελοντών και του προσωπικού, από όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εταιρικού Αθλητισμού και Υγείας, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα πω του φίλου μου του Δημάρχου να ζητήσει να γίνει ο τελικός κυπέλου Ελλάδος στο Λουτρακι😁Τόσες αθλητικές διοργανώσεις σε όλα σχεδόν τα σπορ,μαζι και με τον Σπορ καμπ έχουν γίνει στο Λουτρακι 🤠Από το να τρέχουν στο Βόλο χωρίς κόσμο να το κάνουν στο Θωδειο !!Να το κάνει στο Λουτρακι με μαθητές ,με τίποτα σχολεία που έρχονται διακοπές στην πόλη ,τίποτα τουρίστες που θα είναι το Μάιο στο Λουτρακι !!Ελλας 2024 να μην μπορούν να διοργανώσουν ένα αθλητικό γεγονός όπως ο τελικός κυπέλου !Δεν περιγράφω άλλο που έλεγε και ο Γιώργος ο Χελάκης

  2. Ειχα γράψει ένα σχόλιο χτες και μαλλον δεν θα το έστειλα να μην κατηγορώ την φίλη μου την Χαρά !!Ειχα γράψει για το φάιναλ 4 στο βόλεϊ που γίνετε στην Λάρισα !!Ειχα γράψει για τον θρυλικό Μίλωνα που σβερκωσε την Παναθα και τον θρύλο που σβερκωσε το παοκακι !!Ειχα γράψει επίσης ότι θα ήθελα ο Μίλωνας να πάρει αυτός το πρώτο του τρόπαιο στον πρώτο τελικό που πέρνει συμετοχη !!Ακομα και να τον άφηνε ο Ολυμπιακός που θα ξαναπάει σε πολλούς τελικους και θα ξαναπάρει κούπες σε αντίθεση με τον ιστορικό Μίλωνα !!Δυστυχως το σχόλιο δεν ήρθε η κόπηκε και ο Ολυμπιακός έστω και δύσκολα πήρε την κούπα !!Να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Μίλωνα που την φετινή χρόνια από τα λίγα που παρακολουθώ έχει σοβαρή και καλή ομάδα !!Ο Ολυμπιακός τώρα σε ακόμα ένα άθλημα όπως το βόλεϊ έκανε αυτο που επιβάλουν η ιστορία και το όνομα Ολυμπιακός ένας πολυαθλητικος σύλλογος ,να πάρει μια ακόμα κούπα και τίτλο !!Αντε γεια μας αν το στείλω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog