Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με χακ-τρικ του Ροχάνο, πέρασε νικηφόρα ο ΠΑΣ Κόρινθος από τη Μύκονο

- Advertisement -

Συνεχίζει ο ΠΑΣ Κόρινθος να καταδιώκει τον Παναργειακό στη μάχη της ανόδου στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας της ΑΕ Μυκόνου και παραμένει ένα βαθμό πίσω από την κορυφή!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Ραούλ Ροχάνο που σημείωσε τρία τέρματα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΑΕ Μυκόνου πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι, όμως πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη και τελικά ηττήθηκε.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 2′ ο Λάλκοβιτς με κεφαλιά δεν κατάφερε να βρει στόχο…
Στο 9′ ο Παπαδόπουλος έκανε μία κεφαλιά προς την εστία, με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να μπερδεύονται και να απομακρύνουν σε κόρνερ!
14′ Ο Σπυρόπουλος από θέση πλάγια δεξιά πήγε να κάνει το σουτ εντός περιοχής και οι αμυντικοί απομάκρυναν σωτήρια!
18′ Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στασινόπουλου!
20′ Ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ…
25′ Σουτ του Σπυρόπουλου, μπλόκαρε εύκολα ο Στασινόπουλος…
ΓΚΟΛ! Στο 33′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Ροχάνο με συρτό σουτ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Διαμαντή!
ΓΚΟΛ! Στο 39′ φαλτσαριστό σουτ του Παπούλη στα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Διαμαντή!
Στο 41′ ο Σπυρόπουλος εκτέλεσε το πλάγιο κακή έξοδος του Διασσινού δεν κατάφερε κάποιος από τη γηπεδούχο ομάδα να την στείλει στα δίχτυα…
Στο 47′ ο Ζγκούρι μετά από μαρκάρισμα αμυντικού των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο έδαφος και διαιτητής καταλόγισε αμέσως πέναλτι!
ΓΚΟΛ! Στο 49′ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το πέναλτι και μείωσε σε 2-1!
ΓΚΟΛ! Στο 50′ ο Ζγκούρι από πλάγια θέση με σουτ κάνει το 2-2!
Στο 52′ το σουτ του Ροχάνο η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Διαμαντή!
ΓΚΟΛ! Στο 60′ ο Λάλκοβιτς έκανε τη σέντρα από αριστέρα και ο Ροχάνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του!
Στο 63′ κακό διώξιμο του Διαμαντή, η μπάλα έφτασε στον Λάλκοβιτς, ο οποίος μέσα από την έκανε το σουτ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Μυκόνου…
Στο 78′ ο Λάλκοβιτς μετά από φάση διαρκείας έκανε το σουτ και ο Διαμαντής απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ!
Στο 90+4′ ο Παπαδόπουλος από θέση πλάγια αριστερά έκανε το σουτ, χωρίς πρόβλημα μπλόκαρε ο Διασσινός…
Στο 90+6′ ο Γκέμπε έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων…
ΓΚΟΛ! Στο 90+8′ ο Ροχάνο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κατσούλη και πλάσαρε τον Διαμαντής κάνοντας το 4-2!

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Διαμαντής, Κατσούλης, Ζγκούρι, Σπυρόπουλος, Γκούφα (80′ Κέμπε), Τράκας, Αρκούδας, Ιωσηφίδης (46′ Ρέτσος), Παπαδόπουλος, Μουρίκι, Ράγια.

ΠΑΣ Κόρινθος (Φυντάνης): Διασσινός, Παπούλης, Λάλκοβιτς (85′ λ.τ Χατζής), Αναστασόπουλος, Δερμιτζάκης, Μερκούρη, Νικολάου, Καλούσης, Γκουντρουμπής (90+8′ Παπανικολάου), Αργυρόπουλος, Ροχάνο.

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στην Κορινθάρα, έδειξε ποιος είναι τ’αφεντικό. Στη Μύκονο αυτά. Στην Αθήνα, και συγκεκριμένως στην OPAP Arena, είδαμε ελληνική ταινία με τον Λάμπρο και τον Αλέκο!

  2. Στην ΟΠΑΠ Αρένα ειδαμε μια ομάδα 2 μηνών απέναντι σε μια ομάδα 2 ετών !!Τωρα ότι σε τέτοιο ματς ουτε η έδρα ουτε η καλή ομάδα που έχει η ΑΕΚ ειδαμε αρκετά καλό παιχνίδι ειδικα από τον Ολυμπιακό θα κρατήσουμε !!Το λεμε συνέχεια ότι τα τελευταία δυο χρόνια ο Ολυμπιακός φτιάχνει την ομάδα ανάμεσα σε πρωταθλήματα κυπελα και ευρωπαικούς αγώνες ,σε αντίθεση με τους 234τους που έχουν τουλαχιστον σταθερη κάπως ομάδα ίδιο προπονητή και δεν έχουν τα θέματα του Ολυμπιακού !!Συνεχιζουμε και Βλεπωντας και κάνω τας

  3. Μια παροιμία μας λέει «δώσε θαρρος στον χωριάτη να σου ανεβεί στο κρεβατι «🤠Ο χωριάτης στην περίπτωση μας είναι ο Κέρβερος της Σαλονικας !Το κρεβατι είναι το πρωτάθλημα ας πούμε !!Οι 3 μεγάλοι του κέντρου με το «θαρρος»που δίνουν στον χωριάτη βλεπουμε τι παθαίνουν !!Ετσι γίνετε παντως και σε όλα τα κρεβάτια ,πρωταθλήματα !!Οι τεταρτο πέμπτοι οταν βρίσκουν τους μεγαλους των πρωταθλημάτων μπόσικους έχουν τίποτα επιτυχίες και γενικά καλή εικόνα !!Αλλα οταν επιστρέψει η κανονικότητα και από τα διοδια και τα Τεμπη άρχιζαν ο «Τζανετακος « να τρώει τις φαπες και να πινουν μαζί με τις Μαλαματινες το κονιο του Σωκράτη του Βαγγελα και παλιότερα του καπετάνιου και του Τίγρη !!Γιατι θα μου πεις ρε εσυ Αντρέα γινεσε κακος !.,Κακος δεν γινομαι !Την αλήθεια και την πραγματικοτητα λέω !!και μετά θα τα βάζουν με τίποτα νέα πράγματα που θα τους σταματούν !Μετα την παράγκα ,θα λένε για την VARαγκα ,ισως να φταίει η σκόνη από το Africa οι Κλιματολογική αλλαγή 😁😁Κάτι θα βρουν να πουν Αντε γεια μας

  4. Τριτη και φαρμακερή αγωνιστική στα πλέι οφ σημερις !!Ο θρύλος καλος κακος έχασε τα δυο πρώτα ματς με Παο και ΑΕΚ !.,Συμβαίνουν και αυτά δεν πειράζει !!Ακολουθουν τώρα 6 ματς με τους μικρούς των πλέι οφ Άρης Λαμία και παοκακι δηλαδή 3χ6 18 points που αν τους πάρει θα έχεις ΑΕΚ στο καραισκακη και τελος το ματς στην Λεωφόρο και κάνει ταμείο !!Τωρα αν δεν πάρεις αυτά τα 6 ματς εισε άξιος της τύχης σου !!Παντως εγώ προσωπικα τα ματς που με ενδιαφέρουν είναι με την Φενερ !!Εκει θα ρίξουμε το βάρος !!Αυτα τα ολιγα

  5. 2oς ο ΠΑΣ Κόρινθος και συνεχίζει για την πρωτιά, αμ ο άλλος? Άλλαξε η κορυφή της super league, αλλά αυτός εκεί. Έρωτα με την 4η θέση, δεν θέλει να ξεκολλήσει. Άλλωστε, υπάρχει άλλη σοβαρή ομάδα στο πρωτάθλημα? Τρεις είναι όλες κι όλες και μετά ακολουθεί ο πρωτοπόρος των ασόβαρων ομάδων.

  6. Που σε ρε Αεκουλα να σε παρηγορήσω λιγάκι από το χτεσινό φατουρο που σας έριξε η δεύτερη ομάδα της Ελλάδος !!Και λίγα σας έριξε η παναθα!!Την γλιτωσατε από τον θρύλο την Κυριακή αλλά η ρέντα μην πω τίποτα άλλο σταματάει !!!Ερχομαστε και θα σας βάλουμε στο αερόστατο του Τίγρη να πηγαίνετε βόλτες !!Κανονιστε να χασετε από τους άλλους τους άμπαλους την Κυριακή και σας βλέπω εσάς στην 4τη θέση !Αντε γεια μας

  7. Γεια σου Μιχαλακη ατσάλινε!!Δικαιο το αποτέλεσμα βάση την δυναμικότητα των δυο ομάδων και με το Χ βολεύονται και οι δυο !!Ειχα πει ότι ο χαμένος στο ματς αυτο χάνετε !!Επαναφορα φίλε Μίχο όπως βλέπεις κάνει και ο Ολυμπιακός !!Ειχα γράψει ότι ακολουθούν 6 ματς με τους μικρούς στα πλέι οφ δηλαδή 6χ6 ,με Άρη Λαμία και ΠΑΟΚ ! 2 από τα 6 ήρθαν ακολουθούν δυο ματς με τον ατσάλινο ΠΑΟΚ 😜😜Λαμία και Άρη !!Τωρα έχουμε και τους τουρκαλαδες να σβερκοσουμε την Πέμπτη και συνεχίζουμε !!Καλη επιτυχία στον ΠΑΟΚ με την Μπριζ γιατί εμεις οι Ολυμπιακοί δεν υποστηρίζουμε τους αντιπάλους του θρύλου στην Ευρώπη και κυρίως τουρκική ομάδα !!Αντε γεια μας

  8. Φίλε Μιχάλη, χαιρετώ. Όπως ακριβώς σβέρκωσε η Αεκ τον τζανετάκο την περασμένη εβδομάδα, έτσι πήραμε εμείς το Χ τώρα.

  9. όπως το είπες Άκη. Αν πάντως στραβώσει κάπου το πράμα και φέρουμε κανένα παράξενο αποτέλεσμα, προτιμότερο πρωταθλήτρια η ΑΕΚ πάλι ή ακόμη κι ο βάζελος.

  10. Κοιτα να δεις που έχουμε δυο Παοκακια στο μπλογκ 😁😁Ο Μιχάλης και ο Ακης !!Ρε εσεις άμπαλοι μπας και είστε το ίδιο άτομο καο βάζετε άλλο όνομα να φαίνεστε πολλοί 😁😁😁Γεμίσαμε Παοκια εκεί στα μέρη μας και δεν το ξέρω !!Τωρα εσεις είστε και μικροί Μιχαλακη και Ακή τελος πάντων και τα «τζανετακος «και καρπαζιές δεν ξέρετε ότι τα βγαλανε οι Ολυμπιακοί για τους 234τους !!Του βαζελες πριν τους βγάλουν ετσι το όνομα τους έλεγαν Καρπαζοισπρακτορες οι παλιοί γάβροι !!Αντε γεια μας

  11. Μίχο και Ακή σας έχω άσχημα μαντάτα για τον Ατσαλένιο τον ΠΑΟΚ !!Ο πρωθυπουργός της χώρας και γνωστός γκαντέμης σε μια εκδήλωση στην Πολίχνη σήμερα έκανε δηλώσεις ότι «αξίζει ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα «Αμάν ζημιά !.!Όπως καταλαβαίνεις οποίες ελπίδες είχε ο κέρβερος για τίτλο πάνε περίπατο !!Ευτυχως που δεν είπε τίποτα για της Βρυξέλλες και την Μπριζ !!

  12. Καλησπέρα Μιχάλη, τίποτα δεν θα αλλάξει. Είναι σαν να πιστεύουμε πως ο Ροχάνο θα ξεμάθει την μπάλα που ξέρει. Είδες εσύ ποτέ σε καμία ταινία τον Αλέκο να σβερκώνει τον Βουτσά ή τον Λάμπρο? Πάντα του ίδιου θεάματος θεατές είμαστε. Καλή διασκέδαση!

  13. O στόπερ της Λούτον, Τομ Λόκιερ προέβλεψε πως ο ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα. Πάμε ρε μάγκες! Ακόμη κι αν αποκλειστεί, κέρδισε τον σεβασμό της Ευρώπης. Δεν λένε, ο αχώνευτος, διότι διαδόθηκε το νέο πως τα πρωταθλήματα πάρθηκαν με παράγκα. Άλλωστε είναι και στο γκρουπ των ισχυρών, ενώ ο αχώνευτος των αδυνάτων. Στην πραγματικότητα, στο γκρουπ των αδύναμων είναι. Περάστε τους Βέλγους και παίχτε με τη Φενέρ που την έχετε εσείς.

  14. Μιχάλη δεν ξέρω τη γνώμη σου, αλλά σε παρακαλώ, μη με πάρεις για προδότη. Δίνω τα εύσημά μου στον ολυμπιακό που κατάφερε να πάρει τη νίκη, αν και η ουέφα (όχι εγώ, μην νομίζει κανείς), τον έθετε στο γκρουπ των αδυνάτων. Η ουέφα, όχι εγώ) και κάτω από το γκρουπ των δυνατών που μας έχει κατατάξει εμάς. Η ουέφα πάντοτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog