Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

O Γιώργος Πιέτρης μιλά για τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και τον Αλέξη Κούγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Τηλεφωνικά μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Super FM «Με Σοφία και Χαρά» ο Πρόεδρος του ΠΑΣ κ. Γιώργος Πιέτρης.

- Advertisement -

Ισως να με έχει υποτιμήσει λίγο ο κ. Κούγιας όταν είπε ότι δεν με ξέρει η μάνα μου. Είπα και γω πολλά, είπε και αυτός πολλά! Αν θέλει ο κ. Κούγιας να γυρίσει στην ομάδα ως μέλος, ας έρθει, όχι στην Προεδρία, ανέφερε ο κ. Πιέτρης.

Ξεχείλισε το ποτήρι, δεν μπορεί να εκτίθεται η ομάδα από συμπεριφορές, τόνισε. Εγω τα είπα προσωπικά σε κείνον, εκείνος τα είπε δημόσια. Δεν θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη.

Εχουν σημασία όσα είπε ο κ. Πιέτρης που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης εδώ Ο Αλέξης Κούγιας μιλά για τον ΠΑΣ Κόρινθος στην εκπομπή «Με Σοφία και Χαρά»

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σοβαρή εκπομπή με σοβαρά στελέχη που προσκαλούν σοβαρούς ανθρώπους, όχι τυχάρπαστους που παρακαλούν, εκλιπαρούν, επιζητούν, σχεδόν απαιτούν, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, την παρουσία τους σε αυτήν με σκοπό την ματαιόδοξη αυτοπροβολή τους.

  2. Καλος τον «διπολικό «!προσκεκλημενους φίρμες ,ονόματα και επώνυμους θα καλέσουν οι Χαρά και η Σοφία !Δεν θα καλέσουν κανένα τυχάρπαστο ανώνυμο ,ουτε κανένα άγνωστο !!Οταν κάποιος θέλει να πει να κάνει να εμφανιστεί δημόσια το κάνει επώνυμα αλλιώς να μην μιλάει !Μεταξυ σοβαρού και αστείου αν ξεραμε και εσυ ποιος εισε θα σε καλούσαν οι δυο επιτυχημένες κύριες στην εκμπομπη !!Η τεχνολογια των τελευταίων δεκαετιών μας δίνει το βήμα στο διαδύκτιο να μιλαμε σε σελίδες αθλητικές πολιτικές τοπικές σαν το loutrakiblog καλή ώρα επώνυμα με ευθύνη και συνεπείς τι λεμε και τι γράφουμε !το μπλογκ όμως έχει το «παραθυράκι «να επικοινωνούν ανωνυμα κατι σαν του λόγου σου !Να το κλείσω λέγοντας ότι ο Αντρεας και επώνυμος είμαι και φίρμα είμαι και φίλος της Χαρας είμαι και μπορώ να κάνω σοβαρό και αστείο !.,Προβολή δεν χρειαζομαι !Αντε γεια

  3. Να μου επιτρεψουν οι Χαρά και η Σοφία να τους προτείνω ένα θέμα που ισως θα μπορουσαν να κάνουν στην εκπομπή τους !!Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 13 Απριλίου η ιστορική ομάδα της ΑΕΚ συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής !!Εχουν ετοιμάσει για τις εκδηλώσεις που θα κάνουν πολλά και διαφορά !εχουν Λοιπον ετοιμάσει και ένα αερόστατο που θα ξεκίνησει από το γήπεδο και θα κάνει το γύρω της Ελλάδας !!Τωρα γιατί τα λέω αυτά ?Μπορει να καλέσετε κάποιον Αεκζη επώνυμο ,να τραβήξετε αεροπλανικά πλάνα το αεροστατο κλπ εσεις ξέρετε !!Νομιζω ότι η ιστορική και η τριτη μεγαλη ομάδα της χώρας η ΑΕΚ αξίζει κάποιο αφιέρωμα !!Τωρα για να προλάβω τους τυχάρπαστους γραφικούς που θα πουν ότι σας κάνω υπόδειξης πως να κάνετε στην εκμπομπη σας απλώς η ταπεινη μου γνώμη είναι και τίποτα άλλο !!Σιγουρα το Αερόστατο που έφτιαξε ο Τίγρης θα περάσει από το Λουτρακι να είστε Προετοιμασμένοι και στο loutrakiblog 😉. Καλησπερα σε όλους

  4. Συγγνώμη κύριε Νταμάζο, εδώ κάνετε ένα ερμηνευτικό λάθος. Όλοι οι άνθρωποι είναι επώνυμοι. Ο άνθρωπος εννοεί ανθρώπους διασήμους ή ευρέως γνωστούς, ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, στον τομέα τους, την ειδικότητά τους, το επάγγελμά τους.

  5. Μεγαλε με στεναχώρησες τώρα !!Με στεναχώρησες γιατί δεν βλέπετε την πραγματικοτητα την πραγματική εικόνα η το κάθε θεμα !!Το θέμα είναι ότι ένα αστείο που έκανα πρι λίγο καιρό για την εκμπομπη έχει γίνει διπλωματικό επεισόδιο στους γνωστους αγνώστους που βρηκαν ευκαιρία να βγάλουν το μένος του στον Αντρικό !!Παντως ευρέως γνωστός είμαι και από πολλούς διάσημους και επιτυχημένους που εσυ εννοείς ποιο ενδιαφέρον θα ειχα εγώ 😜Λοιπον φιλαρακο να ανέβεις στο αερόστατο της Αεκαρας να πας βόλτα να πάρεις καθαρό αέρα !Και για τελος να σου πω για «επώνυμοι «!Εσυ γιατί δεν βαζεις όνομα και επώνυμο ?Τρολ εισε !Νταμαζος speaking

  6. Όπως είδατε κύριε Νταμάζο, εγώ σας μιλώ με κάθε σεβασμό. Εσείς τελικά δεν ξέρετε να σέβεστε, γιαυτό είσαστε στα μαχαίρια με όλο το αναγνωστικό κοινό του μπλογκ. Καθόλου παράξενο, διόλου παράδοξο. Μια διαπίστωση έκανα απλώς κι αυτό ακόμη το είδατε αρνητικά και σας ενόχλησε.

  7. Ρε φιλαρακο μεγάλα παιδιά είμαστε και το αναγνωστικό κοινό εδώ μέσα το ίδιο !!Αυτο που με στεναχωρεί είναι αυτή η ειρωνία αυτή η προκατάληψη και ολο αυτο που κάνετε εσυ και κανα δυο άλλοι σαν του λόγου σου ώστε να φαίνομαι εγώ το κακό παιδί του μπλογκ !!Με λες ειρωνικά «Κύριε Νταμαζο «δεν με πειράζει το Νταμαζος αλλά οταν βαζεις το κύριε είναι ειρωνικό !!Για να μην ειμε στα μαχαίρια ουτε με εσένα ουτε με το αναγνωστικό κοινό μην ασχολησε μαζί μου σε παρακαλω στο μέλλον !Σχολιασε για τα άρθρα το μπλογκ και άσε εμένα να γράφω ότι γράφω !!Δεν έχεις ουτε εσυ ουτε κανείς το δικαίωμα να κριτικάρεις τον κάθε σχολιαστη !!Σου αρέσει δεν σου αρέσει τι σχολιάζει ο καθένας είναι δημοκρατικο και από την στιγμή που δεν προσβάλει κάποιον η αναφέρετε σε κάποιο υπαρχτο άτομο !!Εγω ότι και να πω στον κάθε ανώνυμο και άγνωστο είναι σαν να μην το λέω !Οταν θα γράψω για τον Μαρινάκη τον Αλαφούζο και τον Κουγια και επώνυμα άτομα είναι άλλο θέμα !!Αυτη είναι η διαπίστωση μου !!Να στο πω και αλλιώς «Ας τον τρελό στην τρέλα του «που έλεγε το τραγουδι ,δεν πειραζω κανένα με την τρέλα μου κύριε 1653 ’

  8. To κύριε είναι ειρωνικό?! Αφού σας πειράζει, συγγνώμη, το αφαιρώ. Κι εσείς, από πλευράς σας, μην με ενοχλείτε με τις εκκεντρικές αναρτήσεις σας, για να μην σας παρατηρώ.

  9. Φίλε Αλέξη κούγια, είσαι έξυπνος και δες το συμφέρον σου. 5άρα η ομάδα σου στο γήπεδο, 4άρα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος…χαχαχαχα! Εκεί, ερωτευμένη με την 4η θέση, επάνω από Άρη και Λαμία που μας ήρθαν προσφάτως και οι δύο από τη Β εθνική!!!!

  10. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε, διότι διαρκώς παρεμβαίνεις στα σχόλιά μας. Κύριε σε είπε ο Χριστιανός, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ το ειδες αρνητικά. Τί άνθρωπος είσαι συ?! Ο Θεός να μας φυλάει.

  11. Εσεις με ενόχλητε αναφερόμενος σε εμένα και με το παρατσούκλι μου !Εγω δεν σε ξέρω και ουτε να σε μάθω θέλω !!Τωρα οσο και να το μαζέψεις δεν γίνετε για το Κύριε λέω !Στο μέλλον Λοιπον ασχολησου με τις αναρτήσεις του μπλογκ και τα σχόλια σου και άσε τα κύριε !!Η αναρτήσεις του Αντρέα δεν προσβάλουν ειρωνεύονται και έχουν ξυνιλα και κόμπλεξ σαν μερικών μερικών !Αν με τσιγλισεις εσυ και οι άλλοι θα απαντήσω ανάλογα Εχωντας το δικαίωμα αυτο !!Τωρα η Χαρά και το μπλογκ τις περισσότερες φορές δεν μου δίνει την δυνατότητα να απαντήσω η να ζητήσω το λόγο κόβοντας τα σχόλια !!Δυστυχως δεν έχει την ώρα να κοιτάζει τα σχόλια των άλλων και βλεπουμε τι γίνετε !!Αυτα γιατί μας έκοψε ένα παρόμοιο σχόλιο μην γράφουμε τζαμπα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog