Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Final 4 κυπέλλου ΕΣΚΑΚ Αργολίδας-Κορινθίας: Στον τελικό η ομάδα του ΤΗΡΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 6 Απριλίου

- Advertisement -

Το Σάββατο 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν στο “ΚΡΟΜΜΥΩΝΙΟ” κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων οι 2 ημιτελικοί του Final Four Αργολίδας-Κορινθίας.

Ο πρώτος ημιτελικός έγινε στις 16:30 / Παναργειακός – Α.Σ. Γερανοί Λουτρακίου με την ομάδα του Παναργειακού να παίρνει την νίκη και το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής με σκορ 61-52.

Στις 19:00 ήρθε η ώρα του Τήρωνα να αντιμετωπίσει τον Α.Ο Ερμιονίδας για το δεύτερο εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

Η ομάδα της πόλης των Αγίων Θεοδώρων κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 55-43 και την Κυριακή 7 Απριλίου (19:00) θα αναμετρηθεί για το κύπελλο Αργολίδας-Κορινθίας με την ομάδα του Παναργειακού, ενώ στις 17:00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός Α.Σ. Γερανοί Λουτρακίου – Α.Ο Ερμιονίδας.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίος ο παναργειακός και μας κάνει υπερήφανους και είναι το μοναδικό μας καμάρι, διότι ο πανχαϊνταριακός το αντίθετο, αφού παιχταΡάδες έφυγαν και πήγαν να δοκιμάσουν την τύχη τους αλλού, άλλοι να πιάσουν δουλεία έξω ως ανιδείκευτοι εργάτες.

  2. Τώρα να καθησω να σου απαντήσω θα βγουν και θα πουν μαλώνω με τους σχολιαστές !!Στο έχω πει εισε Αρωστο άτομο !!Παμε στο θέμα του άρθρου τώρα !Η ομάδα ων Αγίων το πήρε Τελικα το κυπελο και να δώσουμε τα Συνχαρητηρια !!Χτες και μετά από τα αποτελέσματα στα πλέι οφ δεν είχαμε και πολλες αλλαγές οσο αφορά την κατάταξη !!Τα αποτελέσματα φυσιολογικά θα πει ο Αντρικος ακόμα και το διπλό της Παναθας που όπως ειχα γράψει σε άλλο σχόλιο μου σύμφερε τον ΑΡΗ να κερδίσει ο Παναθηναϊκός για πολλούς λόγους !!Το Χ στη τζαμπα Σοφία φυσιολογικό αν και έγινε λίγο Σαιξπηρικό 😁Θυμαμε μια παλιά ελληνική ταινία με μια ατάκα που έλεγε “χρατσα χρουτσα ,χρατσα χρουτσα με την μασελιτσα μας θα το φαμε «Αυτο για τον θρύλο που σιγά σιγά μασουλάει την διαφορά !!Αντε γεια και έχουμε τους κολο Τούρκους την Πέμπτη και θα σας κρατάω ενήμερους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog