Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιώργος Κοντός: Συγχαρητήρια στο Θανάση Μουζάκη

- Advertisement -

Με επιστολή του στο Loutrakiblog.gr ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, ευχαριστεί και συγχαίρει δημόσια τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και πρασίνου του δήμου.

Αναλυτικά η επιστολή του

Αγαπητοί συμπολίτες, γνωστό τοις πάσι ότι επικροτώ κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό της πόλης και ευρύτερα για το δήμο μας. Πέρα από κομματικές αγκυλώσεις, πέρα από παραταξιακές πειθαρχίες, πέρα από μικροπολιτικές πρακτικές κ.ο.κ.

Πάντα με ενδιέφερε και ένοιαζε το καλό του τόπου, η φιλότιμη προσπάθεια και το αποτέλεσμα που φέρει όταν πασχίζεις !

Ως δημοτικός σύμβουλος πολλές φορές επαίνεσα συμβούλους της αντίπαλης παράταξης (δημοτικής αρχής) λέγοντας πάντα αυτό που έκρινα σωστό! Το θεωρούσα και το θεωρώ χρέος μου, ως ηθική τουλάχιστον ικανοποίηση σε αυτούς που επιτελούν έργο.

Αυτό θα πράξω και σήμερα με τη δημόσια επιστολή μου. Θέλω να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα δημόσιο μπράβο στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Θανάση Μουζάκη.

Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της πόλης σε μικρό χρονικό διάστημα! Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πανταχού παρών και που ανταποκρίνεται σε όλα τα αιτήματα των συμπολιτών μας! Πολλοί θα πουν αυτή είναι η δουλειά του, γιαυτό πληρώνεται! Οχι, θα διαφωνήσω. Πληρώνεται μεν, αλλά η εξυπηρέτηση όλων των πολιτών και η παρουσία του παντού, είναι ένα άλλο θέμα! Να φύγει από το σπίτι του βράδυ, να πάει σε πολίτη για να διαπιστώσει το πρόβλημα που του ανέφερε, είναι πέραν του ωραρίου του. Είναι θέμα παιδείας λοιπόν (δεν εννοώ πτυχία βεβαίως), είναι θέμα ανθρωπιάς, είναι θέμα ενσυναίσθησης! Και άλλοι πληρώνονται αλλά δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους! Η μετά το πέρας της ημέρας, δεν τους βρίσκεις πουθενά!

Μιλώ για συγκεκριμένες και πολλές περιπτώσεις που έχω ο ίδιος διαπιστώσει αλλά και περιπτώσεις που μου μεταφέρουν φίλοι, συγγενείς και λοιποί συμπολίτες μας.

Μπράβο λοιπόν στο Θανάση Μουζάκη και εύχομαι από καρδιάς να έχει υγεία και να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του, αφού αφορά στη δημόσια υγεία και καθαριότητα.

Γιώργος Κοντός

Δημότης Λουτρακίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: O αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θανάσης Μουζάκης και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Θοδωρής Πέτρου είναι άμισθοι

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog