Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Αποχώρησε η παράταξη της Μ.Πρωτοπαππά από το δημ.συμβούλιο

- Advertisement -

Ανακοίνωση αναφορικά με όσα συνέβησαν χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, εξέδοσε η παράταξη της μείζονος αντιπολιτευσης του δήμου, ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, όταν η επικεφαλής έθεσε ερωτήματα στα προ ημερησίας θέματα.

Η κ. Πρωτοπαππά, έθεσε ερωτήματα για αρκετά θέματα, αλλά το σημείο των έντονων αντεγκλήσεων με τον αντιδήμαρχο κ. Πέρρα ήταν το σημείο εναπόθεσης ογκωδών και κλαριών κοντά στο συνεδριακό κέντρο.

Ο κ. Πέρρας απάντησε στα ερωτήματα της κ. Πρωτοπαππά λέγοντας «είσαι όλο φρου φρου και αρώματα». Στη συνέχει ο κ. Κακούρος θέλοντας να υπερασπιστεί την επικεφαλής της παράταξής του, απευθύνθηκε στον κ. Πέρρα, λέγοντάς του «τι είσαι νταής;».

«Είσαι μηδέν» απάντησε ο κ. Πέρρας στον κ. Κακούρο

Η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σωτηρία Κορδαλή, εγκάλεσε στην τάξη τον κ. Πέρρα, όταν διέκοψε την κ. Πρωτοπαππά, δεν εισακούστηκε και διέκοψε τη συνεδρίαση μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Ομως κατά τη διακοπή τα πράγματα χειροτέρεψαν, ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί, που δε συνάδουν στη σφαίρα του δημόσιου διαλόγου, δεν προάγουν πολιτικό ήθος και πολιτικό πολιτισμό.

Στη συνέχεια, η συνεδρίαση ξανάρχισε, η κ. Πρωτοπαππά, έθεσε υπ όψιν του Σώματος, την έντονη δυσαρέσκειά της για όσα προηγήθηκαν. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας η παράταξη αποσύρθηκε σύσσωμη από το δημοτικό συμβούλιο

Δεν θα αναφερθούμε στις υπόλοιπες εκφράσεις, που ακούστηκαν, διότι δεν περιποιούν τιμή για κανέναν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Η αλαζονεία της εξουσίας, η εξουσία της αλαζονείας

Στο Δημ.Συμβ της Τετάρτης 22 Μαϊου θέσαμε πριν από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κατεπείγοντα και σημαντικά θέματα και ερωτήματα που αφορούσαν στο αίτημα μας από τις 23 Απριλίου για έκτακτη σύγκλιση δημ.Συμβ για τις Ανεμογεννήτριες, για το δρόμο στη Λίμνης Βουλιαγμένης που έχει διαβρωθεί και έχει γίνει επικίνδυνος εδώ και χρόνια, για το θέμα του Πάρκινγκ και ενόψει του Θέρους, για την εγκατάλειψη των καταρρακτών, για την μη συνεδρίαση της Τουριστικής από τον Φεβρουάριο ενώ υπάρχουν θέματα προς συζήτηση και αν γνωρίζουν, για την ύπαρξη χωματερής δίπλα στο συνεδριακό κέντρο στο ανάχωμα της Διώρυγος και σε δασική έκταση, καταθέτοντας και φωτογραφικό υλικό στο Προεδρείο.


Ωστόσο το ερώτημα για την χωματερή δίπλα στο Συνεδριακό Κέντρο και πριν ολοκληρωθεί η τοποθέτηση μας ήταν η αφορμή να αρχίσει αυθαίρετα η εκτόξευση απρεπών φράσεων και χαρακτηρισμών από Αντιδήμαρχο, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο κατά της Αρχηγού της Παράταξης, Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης και κατά της παράταξης που δεν συνάδουν με την ποιότητα του Δημ. Συμβουλίου.


Σε ένδειξη Διαμαρτυρίας για την κατ εξακολούθηση συνήθη και αυθαίρετη απρέπεια, αποχώρησε η παράταξή μας από το Δημοτικό Συμβούλιο .
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε ύβρεις
Δυστυχώς αντί απαντήσεων δεχόμαστε bulling…
Δυστυχώς ότι δεν αρέσει ,δεν απαντιέται, υβρίζεται..


Δυστυχώς, τα πολλά χρόνια στην εξουσία φθείρουν και προκαλούν την αλαζονεία της Εξουσίας θεωρώντας ότι η δύναμη των ψήφων, τους έχει μετατρέψει σε κάτι ανυπέρβλητο….ο φόβος της λαϊκής Ετυμηγορίας η ανασφάλεια, η μέθη της αλαζονείας και οι επιπτώσεις τους στον πολίτη, λειτουργούν με τη μορφή της επίθεσης στην μείζονα Αντιπολίτευση.


Δυστυχώς η Δημ.Αρχή δεν μπορεί να δαμάσει την συγκεκριμένη πολιτική νόσο και θεωρεί την ύβρη (των Αρχαίων) ως απαξίωση της Αντιπολίτευσης. Πως μας θυμίζει τον Βασιλιά Λήρ του Σαίξπηρ!
Εμείς η ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ τιμώντας την ψήφο των συνδημοτών μας δεν θα κλείσουμε τα μάτια και τα αυτιά μας μπροστά στη ζοφερή πραγματικότητα, στη διαχείριση της καθημερινότητας με τα προβλήματα της, στα αιτήματα των πολιτών, στις αποφάσεις χωρίς εισηγήσεις, στη μη ενημέρωση, σε ενέργειες και προτάσεις που δεν κρίνουμε δίκαιες και σωστές για το δημόσιο καλό για τον τόπο μας..


ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ για να ελέγχουμε, για να κρίνουμε, για να μεταφέρουμε τη φωνή των δημοτών- για να καταθέτουμε προτάσεις (ακόμη και αν ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜ.ΑΡΧΗ) είμαστε ο άλλος πόλος του Δήμου. Ο διαφορετικός και δυνατός.


Οι τραμπουκισμοί οι τσαμπουκάδες οι ύβρεις και οι μαγκιές, βασική αιτία απαξίωσης της πολιτικής, μακριά από εμάς…
Μη μας προκαλείτε γιατί προκαλείτε τον κόσμο …
Και υπενθυμίζετε τα σοφά τα λόγια του Λίνκολν:
“…..αν θες να δοκιμάσεις τον χαρακτήρα του ανθρώπου, δώστου εξουσία…”

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
Αρχηγός παράταξης και μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog