Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής για τις καταγγελίες που αφορούν το ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ

- Advertisement -

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για το Σπέτσαθλον στο Λουτράκι, οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Σακελλαρίου και Σάκης Παπαθανασίου ήρθαν σε επικοινωνία με το loutrakiblog.gr.

Δήλωσαν ότι γενικότερα ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων προσπαθεί να διοργανώνει εκδηλώσεις, αθλητικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, με απώτερο σκοπό τη διαφήμιση του τόπου.

Βάσει αυτής της λογικής, έγινε άμεσα αποδεκτό το αίτημα διεξαγωγής του «Spetsathlon goes to Loutraki».

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr δήλωσαν ότι υπήρξε καταγγελία για τη διεξαγωγή του event, η οποία κιόλας, είχε ήδη κατατεθεί στο Α.Τ. Λουτρακίου πριν την ημέρα έναρξης των αγώνων.

Για το λόγο αυτό δεν υπήρχε η συναίνεση και συμβολή της Αστυνομικής Αρχής στις 05 Σεπτεμβρίου.

«Οι αγώνες είχαν άδεια από το Υπουργείο Τουρισμού. Το Υπουργείο Τουρισμού δίνει άδεια σε ό,τι αφορά την χερσαία ζώνη λιμένος, π.χ. κολυμβητικούς αγώνες.

Όμως, λάβαμε τη διαβεβαίωση από το Υπουργείο ότι θα υποστηρίξουν και το υπόλοιπο κομμάτι των αγώνων.

Μέχρι τελευταία στιγμή θεωρούσαμε πως όλα ήταν εντάξει και ζητώντας την συνδρομή της Αστυνομίας, μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει καταγγελία και δεν μπορούν να συνδράμουν.»

Παρά την καταγγελία, ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης αποφάσισε να αναλάβει, εξ ολοκλήρου και προσωπικά, την ευθύνη και το οποιοδήποτε κόστος προέκυπτε από τη διεξαγωγή του «Spetsathlon goes to Loutraki».

«Προσπαθήσαμε εμείς μαζί με τους εθελοντές να επιτηρούμε τους δρόμους και να καλύψουμε οποιοδήποτε κενό..»

«Θεωρήσαμε ότι δεν έπρεπε να ακυρωθουν οι αγωνες και να εκτεθούμε στους αθλητές και σε όσους κατέβαλλαν προσπάθεια για τη διεξαγωγή τους. Ήταν εδώ όλα έτοιμα. Οι αθλητές, τα κανάλια, όλα. Ας μην κοιτάμε το δέντρο. Χάνουμε το δάσος.

Άνοιξε ο Δήμαρχος, προσωπικά, δίαυλο επικοινωνίας με τον ίδιο τον Υφυπουργό και κατά επέκταση με το Υπουργείο Αθλητισμού για μελλοντικές μεγάλες διοργανώσεις.

Ο κ. Αυγενάκης είναι ο άνθρωπος που θέλει να ξανάρθει το WRC στην Ελλάδα και μάλιστα στο Λουτράκι.

Παραβρέθηκε εδώ, στα δοκιμαστικά και έκανε τη διαδρομή των Γερανείων,όπου έμεινε κατάπληκτος με το φυσικό κάλλος του τόπου μας….

Η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά κάναμε ότι ήταν δυνατόν για την ομαλή έκβαση των αγώνων και το πετύχαμε

 

Πράγματα και θάματα με το Spetsathlon στο Λουτράκι …..

Καταγγελίες και αντιδράσεις για Αυγενάκη: Έκανε αγώνα χωρίς άδεια!

 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όση δημοσιοτητα πηρε η πόλη μας σε μια βδο.αδα από την διοργάνωση δεν την είχε πάρει ολο το χρόνο. Όλη αυτή η γκρίνια από που προέρχεται; Ποιος τοπικός παράγοντας θίχτηκε; Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

  1. Σαν δεν ντρεπομαστε λιγάκι όταν θέλουμε την αστυνομία τρέχει να μας βγάλει από τις δυσκολίες τώρα γιατί δεν την υπολογίστε. Προφανώς είσαστε αμυαλοι.

  2. Τελος καλο.ολα καλα. Παρακινδυνευμενη η αποφαση του δημαρχου,αλλα μερικες φορες χρειαζονται τετοιες αποφασεις.Δεν εξεταζουμε αν γινοταν καμια στραβη πασης φυσεως τι θα γινοταν μετα. Αν μπουμε σε αυτη την λογικη ,ακυρωνουμε την λογικη ,και παμε ερποντας …. Τωρα, για τα κονε με τον Αυγενακη και τα σουπα-μουπες ,καλες οι προσπαθειες του δημαρχου αλλα με τον συγκεκριμενο βλεπω χλωμο να υπαρξει καποια συνενοηση για το οτιδηποτε…..

  3. Ενώ ο Δήμαρχος των Σπετσών ήταν κουτός που δεν πήρε την παρακινδυνευμένη απόφαση!!!!!και έβαλε την υγεία πάνω από όλα….Το θέμα είναι ή υπάρχουν νόμοι και τους τηρούμε και ισχύουν για όλους ή ο καθένας κάνει ότι του αρέσει!!!

  4. Για οσους δεν γνωριζουν, εδω και 4 περιπου χρόνια επικρατει αναταραχη στα διοικητικά του Τριαθλου, με δυο ομοσπονδιες (ΕΟΤΡΙ και ΕΟΜΠ) να εριζουν για το ποιος κανει κουμάντο.Ο Δημος μας πολύ σωστα διοργανωσε αγωνες και με τους δυο σε Λουτρακι και Σχοινο ένω φετος συνδιοργανωσε μια αψογη απο πλευρας υγειονομικου πρωτοκόλλου διοργανωση. Ολα τα άλλα ειναι απλά για να λεμε. Ξενοδοχεια δουλεψαν, καφετεριες εστιατορια γέμισαν και η κυκλοφορια της πολης διαταραχθηκε ελάχιστα μια και η εκδήλωση διηρκησε απο τις 830 εως τις 1030. Οσο για την προβολή, ελπίζω ο Δημος να εκδώσει μια ανακοινωση με πόσα λεπτά το Λουτρακι έπαιξε σε όλα τα δελτια ειδησεων των καναλιών και ποσες επαινετικές δημοσιευσεις πηρε η διοργανωση σε όλα τα μέσα.Αφληστε την κατσικα του γειτονα και κοιτάξτε να κανετε κατι επικοδομητικό και εσεις.

  5. Πολύ σωστά τα λεφτά για αθλητικές εκδηλώσειςΠου πάνε; Δεν έχουμε πολλούς με αθλητικέςΕγκαταστάσεις ενώ ξενοδοχεία; Έτσι ειναι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog