Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Survivor 4: Μένει ή φεύγει η Κάτια Ταραμπάνκο

- Advertisement -

Τα νέα δεν φαίνεται να είναι καλά για τους θιασώτες της Κάτιας Ταραμπάνκο του «Survivor 4» που όχι μόνο αντιμετωπίζει όλη την ομάδα των «Διάσημων» που έχει στραφεί εναντίον της, αλλά έχει και προβλήματα υγείας. Τα νέα από τον Άγιο Δομίνικο και το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής (17/1) επιβεβαιώνουν ότι η Κάτια Ταραμπάνκο δεν συμμετέχει στο αγώνισμα, ενώ spoilers ισχυρίζονται ότι έχει βγει τελείως από το ριάλιτι και δεν θα επιστρέψει στον στίβο μάχης.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (13/1) τρεις ήταν οι παίκτες που βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση: ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, ο ηθοποιός Γιώργος Κοψίδας και η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο απουσιάζει και βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο, καθώς το πρόβλημα υγείας που έχει, συνεχίζει να την ταλαιπωρεί. Ήδη την είδαμε να κλαίει στην κάμερα για τις δύσκολες συνθήκες στο ριάλιτι.

Έτσι, η παράγωγη του ριάλιτι επιβίωσης μετά τις δύο απανωτές αποχωρήσεις από την κόκκινη ομάδα και την απουσία της Κάτιας, αποφάσισε να μην φύγει κανείς αυτή την εβδομάδα από το «Survivor 4». Οι τρεις υποψήφιοι ανακουφίστηκαν με αυτήν την αλλαγή, ενώ θετικά φάνηκε ότι το πήρε κι η ομάδα των «Μαχητών», κρίνοντας ότι οι «Διάσημοι» βιώνουν την πιο δύσκολη φάση τους

Eτσι, η παράγωγη του ριάλιτι επιβίωσης μετά τις δύο απανωτές αποχωρήσεις από την κόκκινη ομάδα και την απουσία της Κάτιας, αποφάσισε να μην φύγει κανείς αυτή την εβδομάδα από το «Survivor 4». Οι τρεις υποψήφιοι ανακουφίστηκαν με αυτήν την αλλαγή, ενώ θετικά φάνηκε ότι το πήρε κι η ομάδα των «Μαχητών», κρίνοντας ότι οι «Διάσημοι» βιώνουν την πιο δύσκολη φάση τους.

 

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Της πήρα το στέμμα της βασίλισσας»

Δυνατή αγωνιστικά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ακούγεται στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής να… κομπάζει για το γεγονός ότι έχει φέρει νίκες στην ομάδα των «Διασήμων» σχολιάζοντας ότι τάραξε τη «βασίλισσα» Κάτια και την πέταξε από τον θρόνο της.

Είπε μάλιστα ότι οι νίκες της Ελέτσι εδωσαν τη χαριστική βολή στην Κάτια που κατέρρευσε και πήγε στο νοσοκομείο. Η Κάτια τσακώθηκε με την ομάδα όταν αποκαλύφθηκε ότι έφαγε στα κρυφά μια ποσότητα ρυζιού, ενώ η Αγγελική Λάμπη σε δηλώσεις της έδειξε να μην στηρίζει το μοντέλο του Survivor λέγοντας ότι έχει στρατηγική. Το αγώνισμα επάθλου της Κυριακής φέρνει τους παίκτες στον στίβο μάχης με δεμένα τα μάτια.

Ένα αγώνισμα στο οποίο έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν οι «Διάσημοι» αφού δεν στηρίζεται σε δοκιμασία δύναμης.

 

Χοψονίδου – Μπόγδανος μπαίνουν στους «Διάσημους» για να «φέρουν» φαΐ

Ωστόσο, οι προσθήκες στις δύο ομάδες δεν σταματούν εδώ, αφού ο Ηλίας Μπόγδανος, η Βαλέρια Χοψονίδου και μία γυναίκα για την ομάδα των «Μαχητών» αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Την αποκάλυψη έκανε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η οποία απαθανάτισε τους τρεις παίκτες, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Ο Ηλίας Μπόγδανος όπως αποκάλυψε το «Έλα Χαμογέλα» κλήθηκε να πάρει την απόφαση σε ένα 24ωρο.

Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό παίκτη, που κάνει τρίαθλο και μποξ. Ο Ηλίας θα φέρει στην καλύβα και την κιθάρα του. Πρώην παίκτης του Survivor ο Μάριος Πρίαμος σχολίασε τη μαχητικότητα των παικτών και το γεγονός ότι οι «Διάσημοι» αντιμετωπίζουν πρόβλημα αγωνιστικά

 

Survivor: Κατέρρευσε στο αγώνισμα η Κάτια – Μπήκε γιατρός στο στίβο μάχης (video)

Survivor: Τα χρήματα που παίρνουν οι Μαχητές εβδομαδιαίως!

Survivor: Αυτός είναι ο Κορίνθιος «μαχητής» Νίκος Μπάρτζης! (φωτο)

Κόρινθος : Ένα εκπληκτικά αλλά όμορφα μοντέρνο σπίτι πάνω στη θάλασσα, με θέα προς τον Κορινθιακό

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είτε μείνει, είτε φύγει η Ταραμπανκό λόγω συνθηκών υγείας της, άλλοι σε καμία περίπτωση, και κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν θα ξεκολλήσουν από τις ευρωπαϊκές φαβέλες κατοικίας τους. Γενικά μιλάω. Δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα.

  2. Ας πούμε ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες για το Νιουπορτ τις ευρωπαϊκές φαβέλες κλπ !τι εξυπηρετεί τι σκοπό έχεις τι προσπαθείς να αποδείξεις στους άλλους που διαβάζουν τις βλακείες που γράφεις !Αν έχεις αντερα να απαντήσεις αν δεν έχεις μην ξαναγράφεις για πράγματα που δεν ξερεις !λοπον για να το τελειώσουμε μια και καλή,η θα απαντήσεις η δεν θα ξαναγράφεις ,Στο μπλογκ τώρα να περάσει αυτο το σχόλιο να το δει ο άνθρωπος αυτός και να μας εξηγήσει !αν δεν απαντήσει οταν ξαναγράψει για τις φαβέλες και το Νιουπορτ Να μην τα περάσετε τα σχόλια !να κάνουμε ωραίες εξηγήσεις να μην έχουμε παρεξηγήσεις Χαρά !Σας παρακαλω ιδιαίτερος να περάσει αυτο ειδικα το σχόλιο μου !Με εκτίμηση Αντρεας

  3. Έδωσα γραπτή απάντηση, αλλά δεν αναρτήθηκε. Και δεν έχω πρόβλημα που δεν αναρτήθηκε, γιατί τις εξηγήσεις δεν θα τις κάνεις εσύ, ο φιλοξενούμενος εδώ, αλλά οι συντάκτες. Αν θες, ζήτα τους να σου την στείλουν προσωπικά. Και μην με ξαναενοχλήσεις.

  4. Μην μπαίνετε σε τέτοιον κόπο αγαπητέ 20:54. Ήταν παντελώς περιττό, διότι…φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  5. Χρονια Πολλα, για την σημερινη ονομαστικη εορτη σας, αγαπητε μου κυριε Θαναση! Σας ευχομαι, υγεια, ευημερια, προσωπικη οσο και οικογενειακη ευτυχια, καθως και καθε τι καλο και ομορφο να συμβαινει παντοτε στη ζωη σας. Ειμαι αυτος του οποιου δωσατε και εσεις εχτες τις δικες σας θερμες ευχες για την εορταζουσα μητερα του! Με ιδιαιτερη εκτιμηση, ενας συναναγνωστης.

  6. Χρονια Πολλα για την σημερινη ονομαστικη σας εορτη, αγαπητε μου κυριε Θαναση. Σας ευχομαι, υγεια, ευημερια, προσωπικη οσο και οικογενειακη ευτυχια και καθε τι καλο και ομορφο να συμβαινει παντοτε στη ζωη σας! Ειμαι αυτος στον οποιο δωσατε και εσεις με τη σειρα σας, τις δικες σας θερμες ευχες για την εορταζουσα μητερα μου, εχθες! Με ιδιαιτερη εκτιμηση, ενας συναναγνωστης

  7. Σας ευχαριστώ θερμά. Οπωσδήποτε και σας θυμάμαι με το όνομα, αληθές ή μη δεν με απασχολεί, που χρησιμοποιούσατε παλαιότερα. Αυτό που με απασχολεί είναι η ευγένειά σας, η λεπτότητά σας και οι καλοί κοινωνικοί σας τρόποι. Ας είσαστε καλά, οι ευχές σας με τιμούν ιδιαιτέρως και με χαροποιούν. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

    • Οι ευχές συνδημοτών που δεν με γνωρίζουν επί προσωπικού αλλά ούτε κι εγώ τυγχάνει τους γνωρίζω, είναι άκρως συγκινητικές και μεγίστη τιμή δι’ εμέ. Σας ευχαριστώ κύριέ μου και από πλευράς μου σας εύχομαι κάθε ευτυχία, παρακαλώντας σας να συνεχίσετε τα καυστικά μεν αληθινά δε σχόλιά σας τα περισσότερα εκ των οποίων με βρίσκιυν απολύτως σύμφωνο, για το καλό του δήμου μας. Με σεβασμό και εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  8. Χρόνια πολλά στην Αθανάσιο !Ειχα γράψει από χθες ευχές για την γιορτή σου αλλά ήταν μέσα σε σχολια που κόπηκαν !4 σχόλια έστειλα, μαζί με ευχές σε 3 ,από αυτά !!

  9. Να ξανα ευχηθώ στον Αθανάσιο Κ !ηταν άτυχος γιατί ειχα γράψει τις ευχές μου σε 3 σχόλια που έκοψε το μπλογκ από χθες στο άρθρο αυτο !!Δεν τα αποφασίζω εγώ αυτά αγαπητέ !!

  10. Αξιότιμε κύριε Αθανάσιε, σας εύχομαι κι εγώ ό,τι καλύτερο για την ονομαστική σας εορτή. Χαρά μας να σας έχουμε εδώ μέσα, όπως και χαρά μας που επέστρεψε παλαιότερος σχολιαστής ώστε να αναβαθμιστεί και το blog που έχει καταντήσει γήπεδο. Ελένη

  11. Αγαπητέ συμπολίτα κ. Αθανάσιε, δεχτείτε παρακαλώ και τις δικές μου καθυστερημένες ευχές. Χρόνια πολλά για τη γιορτή σας, κάθε καλό. Ι.Μ.

  12. Κι εγώ σας ευχήθηκα αγαπητέ κύριε Αθανάσιε, αλλά δυστυχώς οι ευχές μου δεν αναρτήθηκαν. Γιαυτό ξαναπροσπαθώ. Χρόνια σας πολλά και κάθε καλό στη ζωή σας. Ελένη

  13. Αγαπητοί κυρία Ελένη και κύριε Ι.Μ., σας ευχαριστώ εγκάρδια. Οι ευχές σας με τιμούν και τις δέχομαι μετά μεγίστης χαράς. Ας είσαστε καλά και οι δύο και σας εύχομαι κι εγώ από πλευράς μου να έχετε ένα ευτυχές, υγιές και επιτυχημένο έτος σε ό,τι κάνετε, με ό,τι ασχολείστε. Με βαθυτάτη εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  14. Την καλησπερα μου και τους χαιρετισμους μου στην εκλεκτη, οσο και αποδεδειγμενα σε ολους μας εδω στο blog, αγαπητη κ. Ελενη! Με ιδιαιτερη εκτιμηση, ενας συναναγνωστης

  15. Κυρια Ελενη, βρεθηκα την περασμενη Κυριακη(και σας θυμηθηκα) σε ενα μερος πολυ κοντα στον τοπο καταγωγης σας και σ υγκεκριμενα στο παραθαλασσιο εκκλησακι της Αναληψεως, ενα ισως απο τα πιο γοητευτικα, ειδυλλιακα, και ρομαντικα σημεια ολης της Πελοποννησου…

  16. Είμαστε όλοι εδώ οι σχολιαστές πάρε τον έναν και χτυπά τον άλλον 😜😜20 σχόλια μέχρι στιγμή στο άρθρο για το survivor το λέω ξανα σε σχόλιο για το survivor και έχουμε γράψει από Γκαρσια φαβέλες Νιουπορτ χρόνια πολλά στον Αθανάσιο μέχρι και ποσο αγαπητή σχολιάστρια είναι η φίλη μας η Ελένη !!Τι θέλω να πω διότι τα παρεξηγούν αυτά που γράφω συνηθως !!Γιατι οταν θελουμε να σχολιάσουμε σε ένα άρθρο αντί να πούμε κάτι σχετικο να λεμε για το Νιουπορτ !θα μου πεις και εσυ είπες για τον Γκαρσια ρε Αντρικό !Ναι αλλά είναι και αυτο ένα είδος survivor αν το καλοσκεφτείς !Επισης είναι και ότι θα σχολιάσω εγώ !Σαν τις μύγες σας μαζεύω !!Με εκτίμηση Αντρικος ο μαγνητικός 😜😜

  17. Να πω απλως, οτι ειναι ιδιαιτερως ευχαριστο, αισιοδοξο και θετικο ως γεγονος το οτι ειναι δηλαδη ολη η παρεα και παλι εδω μαζι! Ενωμενη και δυνατη! Και ευχη να μην ξαναλειψει ποτε κανεις! Μα κανεις! Και επισης, γιατι οχι, να δυναμωσει, να αυξηθει και να διευρυνθει κι αλλο, ακομη πιο πολυ, με το να προστεθουν ολοενα και περισσοτεροι αναγνωστες, φιλοι και σχολιαστες σε αυτον τον “φαρο” της δημοκρατιας, της ενημερωσης και της δημοσιογραφιας, το εξαιρετο οσο και μοναδικο στο ειδος του και απο καθε αποψη, Loutrakiblog!!!

  18. Αγαπητη κυρια Ελενη, να ξερετε οτι παντοτε τα καλα σας λογια για το προσωπο μου με τιμουν και με συγκινουνε αφανταστα!! Επ ευκαιρια, και το εχω ξαναπει και δεν θα κουραζομαι να το επαναλαμβανω: Τοσο εσας οσο και την εξισου αγαπητη, την κυρια Χαρα, θα σας ηθελα πολυ περισσοτερο ενεργες και συμετεχουσες εδω στο LB! Φυσικα η μεν πρωτη ως αναγνωστρια και η δε δευτερη ως οικοδεσποινα!!!

  19. Μια σύντομη απάντηση στον αγενέστατο 19:56: Ούτε μύγες είμαστε, ούτε άλλα είδη εντόμων. Μην μας ταυτίζεις με εσένα. Επίσης, αυτό το πάρ’τον έναν και χτύπα τον άλλον να το ανακαλέσεις άμεσα και να απολογηθείς σε όλους τους αναγνώστες και αναγνώστριες. Τον εαυτό σου, χτύπα τον όσο θες. Εμείς σχολιάζουμε τα του τόπου μας και όχι αθλητικά. Εμείς συνεπώς δεν είμαστε για χτυπήματα. Καλά είσαι εκεί που είσαι, και εκεί να μείνεις. Άντε πια με εσένα. Μια αγανακτισμένη αναγνώστρια του blog.

  20. Σας ευχαριστώ πολύ για τις φιλοφρονήσεις και ανταποδίδω, αλλά νομίζω είδατε και μόνος σας τώρα τα αποτελέσματα: η αυτοδιοριζόμενη χωροφυλακή του blog επανήλθε με νέες παρατηρήσεις και απαγορευτικά. Eλένη

  21. Καλε αγανακτισμένη αναγνώστρια ο «αγενέστατος 1956 «που λέτε έχει όνομα !Αντρεας Λεκκας Ουαλλια !ο Αντρεας όπως πάντα μιλάει γενικά !εσεις ,και εσυ μιλάς προσωπικα και ατομικά για εμένα !ποιοε είναι λάθος εδώ αγανακτισμένη μου αναγνώστρια !!Δεν σας άρεσε το σχόλιο μου η παρατήρηση που έκανα δεν σας είπε κανείς να μπα απαντήσετε !Τζαμπα χαλάτε την διάθεση σας !!Αστε με εμένα να λέω τα δικά μου !Εσυ τώρα που απάντησες σαν δικηγόρος των άλλων σχολιαστων γιατί να γράψεις για τον Αντρέα ?θα σου απαντήσω τώρα εγώ και θα πάει λέγοντας η δουλειά !Ειπαμε τα προσωπικα να τα κόψουμε !γενικα είπα εγώ για της μύγες και βάρα τον έναν !βαζω και τον Αντρέα μέσα γιατί και εγώ βάρα τον ένα είμαι !την Καλησπερα μου αγαπητή κυρία και μην μου ανχωνεστε !το ανχος κάνει ρυτίδες !Με εκτίμηση Αντρικος ο αγενέστατος να περάσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog