Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ούτε ματιά δεν αντάλλαξαν Λογοθέτης και Μουζάκης…

- Advertisement -

Φαίνεται πως ούτε καλημέρα δεν λένε μεταξύ τους οι πρώην δύο αυτοκόλλητοι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Λογοθέτης και Θανάσης Μουζάκης και μάλιστα μετά από 11 χρόνια πολιτικής συμπόρευσης, όπου επήλθε η διαγραφή του δεύτερου από την παράταξη για τις διαφορετικές θέσεις και απόψεις στο μείζον θέμα της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε ΑΕ..

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την πρώτη μετά από πολύ καιρό που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, ο Θανάσης Μουζάκης κάθησε μακριά και απέναντι από τον Κώστα Λογοθέτη.

Στην τοποθέτησή του, μάλιστα, ο Θανάσης Μουζάκης αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρώην αρχηγός του μαζί με τρεις ακόμα παρατάξεις (Καραπανάγου, Ζερβού και Βασιλείου).

Δεν μπορείτε να μιλάτε για πραξικοπήματα όταν δεν τηρείτε τις δημοκρατικές διαδικασίες. Εχει ευθύνη όλο το δημοτικό συμβούλιο για τη μη έναρξη του διαλόγου με το Καζίνο. Η αντιπολίτευση έχει την πλειοψηφία, πάρτε λοιπόν και την πρωτοβουλία για την έναρξη του διαλόγου. Μόνο κατηγορίες ακούω ένθεν και ένθεν»

Σε κάποιο σημείο ο Θανάσης Μουζάκης γυρνάει το κεφάλι προς τον Κώστα Λογοθέτη λέγοντας «μπορείτε να μη μιλάτε όταν μιλάω;»

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι μπράβο Θανάση 👍Ο Θανάσης είναι ωραίος σταθερός στις απόψεις του και δεν μασάει τα λογία του. Μακάρι να ήταν και οι

  2. Μπά ….τώρα ο Θανάσης έγινε “ωραίος και σταθερός”. Η αντιπάθεια πρός τον Λογοθέτη λειτουργεί ως προυπόθεση οι χτεσινοί μας αντίπαλοι να γίνονται ¨ωραίοι και σταθεροί” Και η αλλαγή θέσεων;;; Η αλλαγή προτιμήσεων;;; Και αυτά ονομάζονται “ωραίος και σταθερός”;;;;Πολύ σοβαρη σκέψη …εξαιρετικά . Με τέτοιο αλάνθαστο κριτήριο βγάζουμε Γκιώνη.

  3. Ο Θανάσης είναι ποιο πολύ φίλος μου από τον Γκιωνη να το πιάσουμε από εκεί. Το που ήταν που είναι και που θα είναι ο Θανάσης δεν παίζει ρόλο στο τι πιστεύω! Την γνώμη μου είπα για τον Θανάση τι δεν καταλαβαίνεις. Το έχω πει και γράψει ότι υπάρχουν ικανοί και καλοί σε όλους τους συνδιασμους που βάζουν το καλό του τόπου η αγωνίζονται για το καλό όλων σας. Αυτά γιατί αν συνεχίζει ο Αντρικος μπορεί να κοπεί και να μην δεις τι απάντησα. Ωραίος και σταθερός είναι και ο Αντρικος αν δεν το έχεις προσέξει, Αντρέας

    • Από τα γραφόμενά σου προκύπτει το σοβαρό πολίτικό κριτήριο που διακρίνει τις απόψεις σου. Αρκεί να είναι κάποιος φίλος σου και αυτόματα γίνεται “ικανός”. Φαίνεται φυσικά και από την απειλή σου να μην συνεχίσεις “γιατί θα κοπεί το σχόλιο”.Τι μας λές ρε μεγάλε , από την Ουαλλία έχεις άποψη για τον Δήμο;;;; Περιορίσου σεανάλαφρα σχόλια για τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο γιατί εκεί ταιριάζει η ελαφρότητα των απόψεων. Στα Δημοτικά αναζητούμε σοβαρότητα.

  4. Τώρα εσυ αν κατάλαβες ότι οποιος είναι φίλος μου είναι και ικανός από τα γραφόμενα μου να σε πληροφορήσω ότι η ΝΑΣΑ ζητάει προσωπικό !!και πάλι δεν θα συνεχίσω γιατί μπλεχεις και τον Ολυμπιακό στην κουβέντα και σίγουρα θα μας κόψει η Χαρά 😜😜ΥΓ ρε εσυ μηπως εισε ο Λογοθετης ??🤔🤔

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog