Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δυνατό χαρτί για Πέτρο Τατούλη η υποψηφιότητα της Αθανασίας Χρισταρά στην Κορινθία

- Advertisement -

Η επιτυχημένη της παρουσία στα δημοτικά έδρανα του δήμου Κορινθίων,ο διαφορετικός αέρας που έφερε με την αντιδημαρχία της και η εθελοντική της συνεισφορά σε ότι δράση της έχει ζητηθεί ή έχει οργανώσει η ίδια, είναι βάσεις για να ”σαρώσει σε σταυρούς” η αγαπημένη μας ιατρός.

Σίγουρα ένα πολύ δυνατό χαρτί για τον Πέτρο Τατούλη  η συμμετοχή της Αθανασίας Χρησταρά με το ψηφοδέλτιο της ”Νέας Πελοποννήσου” στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Το βιογραφικό της Αθανασίας Χρισταρά.

Γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής κι έλαβε την ειδικότητα της πνευμονολογίας στο ΝΝΘΑ Σωτηρία και ΝΙΜΤΣ.
Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Από το 2007 εργάζεται στο ιδιωτικό της πνευμονολογικό ιατρείο στην Κόρινθο. Παράλληλα εργάστηκε ως ελεγκτής ιατρός σε διάφορα ασφαλιστικά ταμεία και με σύμβαση του Κεελπνο στη ΜΕΘ Κορίνθου. Συμμετείχε για πρώτη φορά κι εκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2014. Διετέλεσε αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών και τουρισμού από το 2014-2016. Κατά τη θητεία της ο Δήμος Κορινθίων έλαβε για πρώτη φορά μέρος σε εκθέσεις κι ημερίδες τουρισμού. Διατέλεσε υπεύθυνη του ΕΔΔΥΠΥΥ με παράλληλες διαλέξεις και συμμετοχή σε συνέδρια κι υπήρξε αντιπρόεδρος στις σχολικές επιτροπές του Δήμου. Ως αντιδήμαρχος κι ως ιατρός προσέφερε εθελοντικά σε ιατρικές και κοινωνικές δράσεις της Κορινθίας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog