Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΔΕΗ: Ακριβότερο το ηλεκτρικό για τους συνεπείς καταναλωτές

- Advertisement -

Άσχημα νέα φέρνει για τους συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ, που πληρώνουν εγκαίρως ή ακόμα και προπληρώνουν την κατανάλωσή τους, μια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Την ώρα που υπήρχε έντονη φημολογία για αύξηση των τιμολογίων συνολικά, το διοικητικό συμβούλιο κέρδισε μικρή παράταση περιορίζοντας την έκπτωση που λαμβάνουν οι συνεπείς καταναλωτές.

Η ΔΕΗ επιβράβευε την έγκαιρη πληρωμή των λογαριασμών με έκπτωση 15% ενώ όσοι προπλήρωναν την ετήσια κατανάλωση είχαν 6% έκπτωση.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν μιας και όπως αναφέρεται στην απόφαση: «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητα τα τιμολόγια Ηλεκτρικής Ενέργειας Μέσης και Χαμηλής Τάσης, παρά τις πιέσεις από εξωγενείς παράγοντες όπως η αύξηση της Οριακής Τιμής Συστήματος και της τιμής των δικαιωμάτων εκπομπών CΟ2.

Επίσης το ΔΣ της ΔΕΗ αποφάσισε τη διατήρηση και παγιοποίηση της χορήγησης της έκπτωσης συνέπειας σε ποσοστό 10% επί της συνολικής αξίας χρέωσης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, για τους λογαριασμούς που θα εκδίδονται από 1ης Απριλίου 2019 και εφεξής. Σε ότι αφορά την έκπτωση λόγω προπληρωμής αυτή καθορίστηκε σε 4% από 1ης Απριλίου 2019».

 

cnn.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog