Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκρυβε ολόκληρο θησαυρό στο σπίτι – σκουπιδότοπο

- Advertisement -

Η εξαθλιωμένη εμφάνισή του και οι άσχημες συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε δεν μαρτυρούσαν σε καμία περίπτωση ότι το αχούρι στο οποίο ζούσε, στην Κομοτηνή, έκρυβε ένα θησαυρό! Χρυσαφικά, χρήματα, βιβλιάρια «φορτωμένα» με καταθέσεις και αμέτρητες λίρες βρέθηκαν ανάμεσα σε περιττώματα, μέσα σε κουβάδες με σάπια κρέατα και πάνω σε τραπέζια που ήταν γεμάτα μουχλιασμένα τρόφιμα.
Η ιστορία ήρθε στο φως, όταν οι γείτονες και οι καταστηματάρχες διαμαρτυρήθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού για την έντονη δυσοσμία που αναδινόταν από εκεί τον τελευταίο καιρό. Οι ίδιοι προσπάθησαν να δώσουν στον άντρα να καταλάβει ότι δεν μπορούσαν να ζήσουν έτσι και ότι θα έπρεπε να λάβει τα μέτρα του. Ο 55χρονος όμως δεν έκανε τίποτα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να απευθυνθούν στον δήμο, στο Υγειονομικό και την αστυνομία προκειμένου να δοθεί μία λύση στο πρόβλημά τους.

Ετσι με παρέμβαση της εισαγγελέως, υπεύθυνοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποίησαν επίσκεψη στο σπίτι-σκουπιδότοπο του άντρα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το συνεργείο καθαρισμού του δήμου δυσκολεύτηκε να κάνει τη δουλειά του, αφού η δυσοσμία ήταν κάτι παραπάνω από ανυπόφορη, με αποτέλεσμα τα μέλη του συνεργείου να αναγκαστούν να φορέσουν μάσκες! Στο σπίτι βρέθηκαν κοσμήματα, αλυσίδες και βραχιόλια, ολοκαίνουργια κοστούμια που δεν φορέθηκαν ποτέ αλλά και βιβλιάρια τραπεζών (πληροφορίες κάνουν λόγο για καταθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ). Λίρες υπήρχαν παντού, ενώ το αποκορύφωμα ήταν ένα χρηματοκιβώτιο, γεμάτο κι αυτό λίρες και πεντόλιρα.

Τα ευρήματα έχουν προκαλέσει ερωτήματα για την οικονομική άνεση που είχε το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο στο παρελθόν εργαζόταν ως σερβιτόρος σε νυχτερινό κέντρο. Ο 55χρονος με απόφαση των Αρχών μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Καβάλας. Αυτή τη στιγμή, διενεργείται καταμέτρηση της περιουσίας του 55άχρονου, ενώ αστυνομικοί φρουρούν την οικία του όλη την ημέρα.

Πηγή: Espresso

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog