Διαβάστε την ανακοίνωση της Διοίκησης του Ολυμπιακού Λουτρακίου:
Όταν την 8η Ιουλίου 2010, στη Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Λουτρακίου και μετά από την παρότρυνση 2 φίλων-συνεργατών μου, έκανα την πρόταση για ν’αναλάβουμε τις “τύχες” αυτού του Ιστορικού (και συνάμα χιλιοταλαιπωρημένου…) Σωματείου, δεν περίμενε κανένας απο εμάς πώς θα έχει να αντιμετωπίσει ένα πλήθος από ίντριγκες, κακίες, μικρότητες, (λυκο)φιλίες και άλλες πολλές δυσάρεστες (για να μην χρησιμοποιήσουμε καμιά πιο βαριά λέξη…) καταστάσεις.
Μ’ ένα ΑΡΝΗΤΙΚΟ (ούτε καν μηδενικό) ταμείο, ένα έμψυχο δυναμικό που βρήκαμε σχεδόν ανύπαρκτο και με την ανυποληψία της ομάδας να έχει φτάσει στο μέγιστο βαθμό, έπρεπε να “τρέξουμε” με πελώρια βήματα τα τρέχοντα θέματα του Σωματείου. Καλούμασταν, σε καθημερινή βάση, να προσπαθήσουμε ν’ αποδείξουμε πως δεν είμαστε… ελέφαντες.
Όλες οι… “αμαρτίες” (οικονομικές και μη…) του παρελθόντος μας κυνηγούσαν αδυσόπητα. Κάθε μέρα εμφανιζόταν κι’ένας καινούργιος πιστωτής-δανειστής, απλήρωτα τιμολόγια, συναλλαγματικές, δημόσιοι λογαριασμοί, αγωγές, εξοργισμένοι παίκτες με τους γονείς τους καθώς και διάφοροι υποψήφιοι… “δαγκωτές”.
Μετά δε απο την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ της ομάδας (το οποίο ομολογουμένως αργήσαμε να το συγκροτήσουμε) άρχισαν για τα καλά τα “όργανα” και οι επιθέσεις απο τους “γνωστούς-αγνώστους” περί απειρίας, αβουλίας και ιδιαίτερης… νεότητας αυτού! Ναι, συμφωνούμε κι’εμείς μ’αυτή την άποψη.
Νέοι, άπειροι, άβουλοι αλλά κυρίως ΤΙΜΙΟΙ όλοι τους, όλοι μας.
Λόγω λοιπόν αυτής της υπέρμετρης τιμιότητας και ευαισθησίας του νέου (και απο αύριο παλιού…) Δ.Σ και μετά απ’όλα τα παραπάνω “κωμικοτραγικά” γεγονότα που συνέβησαν τις 20 τελευταίες μέρες, καθώς και μετά απο την ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΗ εξέταση όλων των βιβλίων του Σωματείου (στην οποία βοήθησε τα μέγιστα ο δημοσιογράφος Γεώργιος Σκούρτης και τον οποίο ευχαριστώ προσωπικά ιδιαιτέρως γι’αυτήν), αποφασίσαμε οι περισσότεροι απο το Δ.Σ να παραιτηθούμε για να μην αναγκαστούμε να σύρουμε το Ιστορικό όνομα του Ολυμπιακού Λουτρακίου, καθώς και “κάποιους” που ασχολούνταν στο παρελθόν με αυτόν, σε άλλα ΜΗ ποδοσφαιρικά γήπεδα…
Η δε διαδικασία που μας πρότεινε ο δικηγόρος μας απο την Αθήνα για ΑΜΕΣΗ είσοδο ορκοτών λογιστών, ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρα και επίπονη…
Επειδή λοιπόν απ’ότι καταλάβαμε “κάποιοι” θέλανε να κάνουμε την μπουγάδα και μετά μέσω της δύναμης που έχει η Γενική Συνέλευση (και όχι το Δ.Σ) να μας (ξανα)στείλουν σπίτια μας, τους επιστρέφουμε το… μπαλάκι (την “καυτή πατάτα” για την ακρίβεια), την ομάδα που την ΠΑΤΩΣΑΝ (αυτοί, ΟΧΙ εμείς) και τον (μικρό)κοσμο στον οποίο ζούνε και τους ευχόμαστε “Καλή Επιτυχία”.
Η γνώμη μας πάντως είναι πώς, δυστυχώς, το μέλλον του Ολυμπιακού είναι υποθηκευμένο…

Υ.Γ 1: Ελπίζουμε η “Νέα;” διοίκηση να εμπιστευτεί τον προπονητή και άνθρωπο Τάσο Πέρρα, γιατί το αξίζει. Μας κέρδισε, και με το παραπάνω, όλους μας…

Υ.Γ 2: Η πολιτική θέση που ανέλαβε πρόσφατα ο πατέρας μου, Ιωάννης Πανούσης, στο Συμβούλιο του νέου κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, σαφώς και έπαιξε τον ρόλο της στην επίσπευση των εξελίξεων και των αποφάσεων.
Την προσωπική του γνώμη (και εντέλει σωστότατη) να μην σχοληθώ με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, και την… “μαύρη” σκιά που τον ακολουθεί, δυστυχώς δεν την άκουσα εξαρχής.
Έστω και καθυστερημένα πάντως του βγάζω από πάνω του και από την προσωπικότητα που με κόπο τόσα χρόνια έχει χτίσει, ένα μεγάλο βαρίδι…
Με εκτίμηση
Απόστολος Πανούσης
και
Δημήτριος Καζάνας
Γεώργιος Οικονόμου
Ματθαίος Παντουβάκης
Νικόλαος Αγγέλου