Τις τελευταίες μέρες οργιάζουν οι φήμες σε αυτοδιοικητικούς κύκλους του Λουτρακίου για μια είδηση που εφόσον αποδειχθεί πραγματική – οι πληροφορίες μας μιλάνε για εγκυρότατη είδηση- τότε θα απασχολήσει ιδιαίτερα όχι μόνο την κοινή γνώμη του Λουτρακίου και της Κορινθίας αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.

Οι φήμες αυτές λένε ότι η Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΚΕΛΠ που τα τελευταία μάλιστα δύο χρόνια ήταν ανενεργή και μάλλον διακοσμητική , κατάφερε να δημιουργήσει από χρήση κινητού τηλεφώνου που είχε στην διάθεσή της από τον δήμο ένα υπέρογκο λογαριασμό περίπου 15.000 ευρώ !
Και η έκπληξη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα στο συγκεκριμένο δήμο , μιλάνε για ένα μεγάλο μέρος του λογαριασμού που έχει προκύψει από την κλήση “ροζ” τηλεφώνων.
Τίποτα βεβαίως δεν θα μπορούσε να αμφισβητηθεί αφού η υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας που ανήκει το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο (οι πληροφορίες μας μιλάνε για ΟΤΕ) έχει στην διάθεσή της και μπορεί να παραδώσει στο δήμο εφόσον ζητηθεί αναλυτική κατάσταση με το που έχουν πραγματοποιηθεί τα τηλέφωνα αυτά.
Οι πληροφορίες μας πάντως λένε ότι ήδη το συγκεκριμένο θέμα έχει φτάσει σε γνώση και του σημερινού δημάρχου Κώστα Λογοθέτη αλλά και του προηγούμενου δημάρχου Γιώργου Γκιώνη.
Εμείς πιστεύουμε ότι οι φήμες αυτές θα πρέπει να πάψουν να αιωρούνται τόσο έντονα στην κοινή γνώμη της πόλης και στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο να έρθει ως θέμα εκτός ημερησίας και να επαληθευτεί ή να διαψευσθεί ΑΡΜΟΔΙΩΣ !
*sfendona.gr