Να πάμε σε εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ., Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος μιλώντας στον Realfm, τόνισε ότι είναι αναγκαία η προσφυγή στις κάλπες, προκειμένου να δώσει ο λαός εντολή στα κόμματα «να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας», καθώς όπως είπε δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία αν προσφύγουμε σε εκλογές. 

«Η συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ θα ήταν καλή λύση», είπε, προσθέτοντας ότι «χωρίς τη ΝΔ δουλειά δεν γίνεται. Το ξέρουν αλλά μένουν σε στείρα πολιτική».
Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στο άρθρο του κ. Σημίτη για την αναδιάρθρωση λέγοντας ότι τον «εξέπληξε δυσάρεστα η δημόσια παρέμβαση του», ενώ εκτίμησε ότι έχει κοπεί κάθε δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ αυτού και του κ. Παπανδρέου.
Πάντως, επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό λέγοντας «ο Παπανδρέου νομίζει ότι πήρε εργολαβία την Ελλάδα. Δεν είναι έτσι. Πρέπει να συμμετέχουμε και εμείς».

Εν τω μεταξύ, και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, με δήλωσή του στο real.gr, ζήτησε εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όσο πιο γρήγορα ζητήσουμε την ετυμηγορία του λαού, τόσο το καλύτερο».

star.gr