Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το βίντεο – κραυγή 15χρονης πριν την αυτοκτονία

- Advertisement -

Νεκρή βρέθηκε μια 15χρονη Καναδή λίγες εβδομάδες μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο ενός βίντεο στο οποίο γνωστοποιεί ότι έχει πέσει θύμα διαδικτυακής παρενόχλησης….

Ο λόγος για την Todd Amanda μαθήτρια του Coquitlam Basic Alternative Education school η οποία φέρεται να αυτοκτόνησε μη αντέχοντας τις συνεχείς παρενοχλήσεις από συνομήλικούς της.
Η νεαρή είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο στις 7 Σεπτεμβρίου ένα εννιάλεπτο βίντεο όπου αφηγείται την ιστορία της επαναλαμβανόμενης παρενόχλησης από άγνωστο μέσω του διαδικτύου.
Σύμφωνα με την Vancouver Sun ο διευθυντής του σχολείου επιβεβαίωσε το θάνατό της “Πρόκειται για μια πολύ θλιβερή υπόθεση” δήλωσε στην εφημερίδα ο Paul McNaughton.
Στο βίντεο, η Amanda έχει γράψει σε χαρτάκια πως ξεκίνησε η ιστορία του εκφοβισμού της.
Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυμνή φωτογραφία του στήθους της κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα άγνωστοι άνθρωποι να την προκαλούν σε καθημερινή βάση στέλνοντας της μηνύματα.
Η νεαρή αφού άλλαξε σχολείο και πόλη σύναψε σχέση με έναν μεγαλύτερό της, ο οποίος είχε δεσμό. Η Amanda δέχθηκε επίθεση από την κοπέλα μπροστά στους νέους της συμμαθητές οι οποίοι της φώναζαν να την “αφήσει σε ένα χαντάκι”.
Στο βίντεο η 15χρονη δεν αναφέρει το όνομα της κοπέλας που της επιτέθηκε, ωστόσο στο τέλος του βίντεο επιβεβαιώνει την ταυτότητά της.

 

*news247.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog