Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Πετρίτσης: To γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου δεν απασχολεί τη νέα Περιφερειακή Αρχή…

- Advertisement -

Γιατί η περιφερειακή αρχή Νίκα έχει μεταθέσει το έργο του γηπέδου ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Λουτρακίου ,στο άγνωστο μέλλον,όταν απομένει μια απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για να υπογράψει την σύμβαση ο εργολάβος;

Αυτό το ερώτημα πλέον θέτει δημοσίως ο κ. Γιώργος Πετρίτσης ,που έχει παλέψει για το έργο αυτό, υπογραμμίζοντας πως άλλη εξήγηση δεν υπάρχει παρά το γεγονός πως ο δήμος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών έφερε την παράταξη Νίκα δεύτερη με διαφορά 11 μονάδων.

Αναλυτικά αναφέρει ο κ. Γιώργος Πετρίτσης

Δυστυχώς, για μια ακόμη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2019, το θέμα της αλλαγής της σύνθεσης της επιτροπής στην προγραμματική σύμβαση για το έργο με τίτλο : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ” ΣΤΟ Δ.Δ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ προϋπολογισμού 200.000,00 € » δεν είναι θέμα της επόμενης συνεδρίασης .

Είναι λυπηρό γιατί μια εντελώς τυπική διαδικασία, μεταθέτει το έργο, στο άγνωστο μέλλον και είναι δύο φορές πιο λυπηρό, όταν δύο Κορίνθιοι Αντιπεριφερειάρχες ο κος Αναστάσιος Γκιολής και ο κος Χάρης Βυτινιώτης δεσμεύθηκαν δημόσια στο προηγούμενο περιφερειακό συμβούλιο ( 2-12-2019), ότι το θέμα θα ερχόταν στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο.

Το χειρότερο είναι ότι η περιφερειακή αρχή του κου Νίκα, παρά τις επισημάνσεις μας, δεν αντιλαμβάνεται ότι ολόκληρος ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων μετά την σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή του γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων, από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις (όταν η ίδια η Περιφερειακή Αρχή ζήτησε να κηρυχθούν οι Άγιοι Θεόδωροι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ) δεν έχει πλέον, παρά μόνο ένα γήπεδο, αυτό στα Ίσθμια για να προπονούνται όλες οι ομάδες του Δήμου .

Το μόνο που κάνουν είναι να φωτογραφίζονται στις καταστροφές, αλλά για να δώσουν λύση έστω και στα απλά, αδυνατούν παντελώς .
Δυστυχώς η περιφερειακή αρχή του κου Νίκα αφήνει ένα ιστορικό σύλλογο, εκατοντάδες μικρά παιδιά και μια πόλη ολόκληρη, στο περίμενε 4 σχεδόν μήνες για το πότε θα δεήσουν να κάνουν τα αυτονόητα .

Και επειδή λογική εξήγηση δεν υπάρχει, αφού το έργο ‘περιμένει’ απλά, την απόφαση του ΠΕ.ΣΥ για να υπογράψει την σύμβαση ο εργολάβος, καθώς τα χρήματα του έργου είναι δεσμευμένα στο σχετικό λογαριασμό , ο μόνος λόγος (που πλέον είναι προφανής) , είναι οι 11 μονάδες που η παράταξη του κου Νίκα έχασε στο Α΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο μας.

Αυτές «δημιουργούν» το πρόβλημα και οδηγούν από καθυστέρηση σε καθυστέρηση, ένα εντελώς τυπικό θέμα που όμως θα έδινε το πράσινο φως, για να ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου . ΚΡΙΜΑ !!!

Γιώργος Π. Πετρίτσης
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

 

Διαβάστε περισσότερα

200,000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου!

Είναι γεγονός ! Ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαγωνισμού για το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog