Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Μια χαρά στην υγεία του ο 25χρονος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

- Advertisement -

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr ο 25χρονος φοιτητής που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Πέμπτη 26 Μαρτίου, στο Νοσοκομείο Κορίνθου, είναι πολύ καλά στην υγεία του !

Τις πρώτες μέρες παρουσίασε ήπιο πυρετό χωρίς άλλα συμπτώματα αλλά μετά από δύο ημέρες υποχώρησε εντελώς. Σήμερα είναι πολύ καλά στην υγεία του. Το ίδιο ισχύει και για τη μητέρα του, η οποία δεν παρουσίασε καν συμπτώματα.

Η αστυνομία συνεχίζει τους ενταντικούς ελέγχους στο σπίτι τους για να διαπιστώσει αν τηρείται η καραντίνα, η οποία  τηρείται από την αρχή στο έπακρο.

Σε λίγες μέρες λήγει ο κατ΄οίκον περιορισμός τους

Στο Λουτράκι τo πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κορινθία

Ρεπορτάζ loutrakiblog: Η ιστορία του 25χρονου που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ρεπορτάζ loutrakiblog.gr : Αυτή είναι η πορεία της υγείας του 25χρονου

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να πούμε στο παιδί περαστικά και καλή σταδιοδρομία σε ότι κάνει. Έγινε η πέτρα του σκανδάλου που λέει ο λόγος και έγινε ένας χαμός με κάτι πατριώτες μας που ορισμένους δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω γιατί θα με κόψετε. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία και να μην παρασειρουμε και τους άλλους! Εσείς από την πλευρά σας από την πρώτη στιγμή που το βάλατε βρήκατε και εσείς τον μπελά σας από μερικούς και μερικές και δεν κατάλαβα ακόμα που βρήκαν ορισμένοι το θράσος να σας βάλουν τις φωνές. Τέλος καλό πάντως επί του θέματος και να αναρωσουν οποίοι έχουν κολλήσει. Όσο για τους άλλους φάρμακα δεν υπάρχουν για την περίπτωση τους

  2. Το κινητό μου πρέπει να έχει αρπάξει κορονιο σίγουρα, 😂😂😂Το σχόλιο 1614 είναι δικό μου δεν ξέρω πως το έστειλα ανώνυμα 😁😁😁

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog