Μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν έστειλε προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κατά τη διάρκεια της τέλεσης του αγιασμού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών μίλησε στους ποδοσφαιριστές ζητώντας την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Παράλληλα όμως έκανε λόγο για ανάλογες επιτυχίες με την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά και ακόμη καλύτερη ευρωπαϊκή παρουσία.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή και υγιή χρονιά. Nα είμαστε δυνατοί και να έχουμε καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από τον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο.

Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κατακτήσουμε το Κύπελλο για τον κόσμο μας και για όλους στην ομάδα. Όσο για τα υπόλοιπα, γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε.

Να επαναλάβετε την επιτυχημένη για εμάς περσινή σεζόν και να τα πάμε ακόμα καλύτερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις» είπε αρχικά ο Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε: «Να αντιμετωπίσουμε με πίστη και δύναμη τις δυσκολίες με τον κορονοϊό και όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.

Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί όπως την περσινή σεζόν, όλοι μαζί μία οικογένεια. Να βάλουμε τα δυνατά μας, να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα, ενώ πλέον γνωρίζουμε όλοι ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στην Ευρώπη. Εύχομαι σε όλους υγεία και να είστε δυνατοί». Πηγή

 

Δείτε ακόμα:

Προκήρυξη διαγωνισμού για την ‘Ανακατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα’

Spetsathlon goes to Loutraki – Η τριαθλητική γιορτή των Σπετσών μεταφέρθηκε στο Λουτράκι