Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μουζάκης σε Βασιλείου: Κομιστές των βομβών. Παρανάλωμα του πυρός γίναμε (video)

- Advertisement -

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου, ο Θανάσης Μουζάκης είπε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στον επικεφαλής του συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ κ. Δημήτρη Βασιλείου, αναφορικά με τα τελευταία Δελτία Τύπου που εξέδωσε για την Τουριστική Λουτρακίου

Κύριε Δήμαρχε και κ. Λογοθέτη, τόση παγωμάρα σας έπιασε και δεν μπορούσατε να απαντήσετε, σύμφωνα με το δημοσίευμα που δημοσιεύτηκε. Φοβηθήκατε; Παγωμάρα σας έπιασε;….Eπειδή κάποιοι ανακάλυψαν αυτό το χαρτί μετά από 25 χρόνια..

Και σίγουρα οι κύριοι κομιστές της βόμβας προς τα ΜΜΕ, γιατί στο Λουτράκι τώρα τελευταία, έσκασε και άλλη μία χτες λέει,κάτι έγινε λέει, ο Εισαγγελέας λέει, άσκησε μία δίωξη. Είναι οι κομιστές των βομβών και σίγουρα αυτοί οι κύριοι προσβάλλουν βάναυσα και τους νομικούς της εταιρείας. Τον κ. Λιάπη και τον κ. Τζοάνο. Και εντάξει ο κ.Λιάπης έχει αποχωρήσει, ο κ. Τζοάνος όμως παραμένει, γιατί παραμένει άραγε; Γιατί έκανε καλά τη δουλειά του.

Εχουνε παρθεί τόσες αποφάσεις υπέρ της Τουριστικής.Τους προσβάλλουν και φυσικά πριν δημοσιευθεί κάτι θα πρέπει αυτοί που τα δίνουν να τα ψάχνουν. Και εδώ κ. Δήμαρχε προκαλώ τον κ. Τζοάνο να απαντήσει σε αυτά και αν του δόθηκε ποτέ εντολή να μην εκτελέσει νομική ενέργεια. Να πάρει θέση γιαυτό. Και πολύ καλά κάνατε που δεν δεχθήκατε τον νομικό που προτάθηκε (σσ ο κ. Βασιλείου πρότεινε τον κ. Φράγκο) γιατί ξέρουμε πολύ καλά επί δημαρχίας Λογοθέτη τι είχε γίνει. ( ο κ. Φράγκος ήταν ο δικηγόρος του κ. Ρεμαντά)

Mουζάκης: Κάποιοι ανακάλυψαν την Ιερουσαλήμ 25 χρόνια μετά

 

Γιώργος Γκιώνης: H πρόταση Κόμερ δεν είναι καλή (video)

Κ. Ζερβός: Δεν μας τιμά η διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου (video)

Οι κάτοικοι του Σχίνου “παίρνουν” την ευθύνη για να μην θρηνήσουμε ζωές (φωτο)

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλα ,ο Dr.Βασιλειου , αγνοουσε οτι εκχωρησαμε ,σαν Δημος , τα δικαιωματα μας στη διαχειριση ,στην club hotel.Ο εγκριτος των ΜΜΕ δεν το ηξευρε!?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog