Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ενημέρωση για Ανοιχτά Προγράμματα ενίσχυσης επιχειρήσεων

- Advertisement -

ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ
3.a.4 “Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου” στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020»

Λήξη Υποβολών: 12-01-2021

Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης κατά το έτος 2019, με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000€ και μέγιστο τα 40.000,00€.

Αύξηση του συνολικού προϋπολογισμού της Δημόσιας Δαπάνης της δράσης κατά 10.000.000 ευρώ (Νέα Συνολική Δημόσια Δαπάνη : 40.000.000 ευρώ).

Προσθήκη πρόσθετων Επιλέξιμων Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας όπως παρουσιάζονται στο συνημμένο παράρτημα (Παράρτημα Ι)

Προσθήκη επιλεξιμότητας επιχειρήσεων που εντάσσονται σε ήδη οργανωμένο ομοιόμορφο δίκτυο διανομής προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών και οι οποίες εκμεταλλεύονται κατόπιν σχετικών συμβάσεων άδειες εκμετάλλευσης δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, που αφορούν συνήθως εμπορικά σήματα ή διακριτούς τίτλους και τεχνογνωσία για την χρήση και τη διανομή αγαθών ή υπηρεσιών (π.χ. franchising, Shop in shop, δίκτυο πρακτόρευσης, κλπ).

Προσθήκη ως επιλέξιμη μορφή επιχειρήσεων εταιρικού / εμπορικού χαρακτήρα : Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες (ΑΜΚΕ) και Ιδρύματα, εφ’ όσον ισχύουν σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις : (α) να έχουν και επιχειρηματική δραστηριότητα και (β) να υπόκεινται σε φόρο

Άλλες Ανοιχτές Δράσεις Ενίσχυσης Επιχειρήσεων

ΝΕΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Ενίσχυση της ίδρυσης / εκσυγχρονισμού ΜΜΕ επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Επιχειρησιακό πρόγραμμα: ΠΕΠ Πελοποννήσου

Περιοχή εφαρμογής: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Περίοδος υποβολής έως 08/02/2020

Ποσοστό ενίσχυσης: 60%
Επενδυτικό Σχέδιο : 10.000€ έως 330.000€

 

Πληροφορίες για τις προσκλήσεις και την υποβολή προτάσεων και άλλες διευκρινίσεις δίνονται από το Επιμελητήριο Κορινθίας – Πένυ Λάσκα , Τηλ : 2741024464 (924), e-mail: korinthia@diaxeiristiki.gr

 

 

Νοσοκομείο Κορίνθου: Μια εικόνα, χίλιες λέξεις !

Εορταστικά φωτισμένη η Κόρινθος (φωτο)

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Λουτράκι (φωτο)

Ιατρικό Κέντρο στο Λουτράκι ζητά νοσηλευτές και επισκέπτες Υγείας

Τόσο απλά στο Λουτράκι ! Simply Beauty !

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog