Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Bασιλείου Βασίλης: Ποιος κάνει κουμάντο στην περιουσία του Δήμου;

- Advertisement -

Ερωτήματα που ήδη έχει διατυπώσει κατά το παρελθόν στο δημοτικό συμβούλιο, ο Βασίλης Βασιλείου, δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, τα οποία έχουν παραμείνει αναπάντητα έως σήμερα, διατυπώνει γραπτώς  με Δελτίο Τύπου για άλλη μια φορά.

Αυτά τα ερωτήματα διατυπώθηκαν  προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σάκη Παπαθανασίου και το Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη από το loutrakiblog.gr αλλά ως συνήθως όταν η δημοτική αρχή στριμώχνεται, τηρεί σιγήν ιχθύος. Αφησε δε, εν γνώσει της , εκτεθιμένο το Σύλλογο Φίλων Μουσικής, ο οποίος απάντησε αντ’ αυτής στα δημοσιεύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Βασίλη Βασιλείου

Ως πρώην μέλος της δημοτικής φιλαρμονικής του Δήμου μας και με χρόνια προσφοράς στο τόπο μου και σε σχέση με τα δημοσιεύματα που διάβασα τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα χρήματα που δόθηκαν στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής, θα ήθελα να κάνω δύο απλές ερωτήσεις:

1ον Πως και με ποιανού άδεια βγήκε η δημοτική φιλαρμονική να πει τα κάλαντα στις γειτονιές ενόψει γενικής απαγόρευσης εκδηλώσεων?

2ον Από πότε πληρώνεται η δημοτική φιλαρμονική του Δήμου μας να λέει τα κάλαντα, αφού στο παρελθόν δε θυμάμαι πότε να έχει γίνει. Τα παιδιά έχουν ένα κουτί και ο πολίτης δίνει ότι έχει ευχαρίστηση. Απ’ ότι ξέρω ο Δήμος πλήρωνε τη μεταφορά τους στις δημοτικές κοινότητες.

Τα ερωτήματα μου δεν έχουν να κάνουν με τα παιδιά της φιλαρμονικής τα οποία προσφέρουν έργο, αλλά με την διαχείριση των χρημάτων που δίνει ο Δήμος στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής που διαχειρίζεται τη δημοτική φιλαρμονική!

Τέλος ας μας απαντήσει κάποιος, είναι δημοτική η φιλαρμονική όπως έχουμε ακούσει από τα χείλη του Δημάρχου ή είναι φιλαρμονική εταιρεία που διαχειρίζεται τα χρήματα των δημοτών και την περιουσία του Δήμου?

Δηλαδή ποιός κάνει κουμάντο στη περιουσία του Δήμου?

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Θανάσης Μουζάκης: H Φιλαρμονική μας… «εταιρεία»

Λουτράκι: 10.000 ευρώ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Λουτράκι: Μας τα «έψαλλαν» και μας χρέωσαν 2.000 ευρώ !

Λουτράκι: Ακούσατε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους δρόμους;; 3.000 ευρώ τα πληρώσαμε !

- Advertisement -

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασικά ο Δήμος λίγα δίνει στην φιλαρμονική ,ο μισθός των καθηγητών έπρεπε να είναι 10.000€ το μήνα για να παράγουν ακόμα πιο πολύ πολιτισμό εκεί στο Λουτρακι μπας και στρώσει ο τόπος (δύσκολο βέβαια να στρώσει )

  2. Τι κρίμα για τον πολιτισμό του τόπου μας να κρίνεται από τα συμφέροντα των παλαιότερων μελών της Φιλαρμονικής, που πριν από μερικά χρόνια γέμιζαν τις τσέπες τους οικογενειακώς! Λυπάμαι πολύ ως δημότης του τόπου αυτού.

  3. Κυρίε Βασίλειου τα λέτε πολύ σωστά αλλάΔεν σας ακούει κάνεις από αυτους τουςΔιοικουντες τους ανυπαρκτους να κινηθειτεΑλλιώς είμαστε μαζί σου υπάρχει ο εισαγγελεαΘέλουμε να φυγουν αυτοι που διελυσαν το τόπο αυτο

  4. Αλήθεια, ο κ. Βασιλείου γιατί μιλάει? Θεωρεί το ποσό μεγάλο? Ας μην ξεχνάμε πως ο ίδιος είχε προτείνει την κατασκευή αποτεφρωτηρίου στο Λουτράκι και την δημιουργία ενός νέου Σαντιάγο Μπερναμπέου στην Περαχώρα. Εκτός κι αν πίστευε πως τα δύο έργα θα κόστιζαν 12.000 ευρώ μαζί.

  5. Μάλιστα…ρωτάει ο κος Βασιλείου με χρόνια προσφοράς στον τόπο του, ο οποίος παρείχε τις υπηρεσίες του για χρόνια στην Φιλαρμονική Κορίνθου(!!!)Αν δεν κάνω λάθος, διαχειρίστηκε και ο κος Βασιλείου κάποτε δημοτική περιουσία στην Περαχώρα…ή μήπως όχι;;;

  6. Και τωρα μια οικογένεια, κουμπαροι και φίλοι λυμαίνονται την φιλαρμονική και την χορωδία.Μπράβο λουτρακι μπλογκ.Γιατί νομίζετε έρχονται από την Αθήνα για το φιλετακι ” οι φίλοι του χρηματος”

  7. Λίγο υπερβολή να έχει γεμίσει το μπλοκ με τη Φιλαρμονική. Λέτε ότι παράγει έργο, προστατέψτε το λοιπόν. Απευθυνθείτε στους υπεύθυνους ίσως οχι με αυτόν τον τρόπο για να μάθετε την αλήθεια. Λίγο προσοχή. Ποια η κατηγορία. 10.000 ευρώ και έγιναν και τόσες εκδηλώσεις. Δεν είναι δα και κατασπαταληση. Εταιρεία η φιλαρμονικη και κουμάντο που…Ανωνυμος

  8. Αυτός που έχει εκλεγεί για να ασκεί διοίκηση, διοικεί. Αν δε σας κάνει τον αλλάζετε το 2023. Έως τότε όμως, έχει τρατο ακόμα.

    • Ο Γιώργος Γκιώνης είναι φίλος. Τον στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ως δήμαρχος κάνει πολλά λάθη τελευταία. Ως δημότες έχουμε δικαίωμα να αντιδράσουμε. Και ως Μέσο. Κατά τα άλλα για οτιδήποτε καλό, πάλι μπράβο θα του πούμε. Αλλο οι φιλίες και άλλο η πολιτική αγαπητέ φίλε. Εχουμε μάθει να μην τα μπλέκουμε

  9. Η προσφορά του κ. Βασιλείου ποια είναι ακριβώς;;;Που όταν ήταν μέλος της Φιλαρμονικής πληρωνόταν με τον μήνα;;;;Αλλά δεν φταίει αυτός αυτό το σύστημα φταίει που έβαλε στο Δημοτικό Συμβούλιο και την κουτσή Μαρία…

  10. Ρε Αφήστε την περαχωρα ήσυχη εφόσον δεν σας ενοχλεί τι την πιάνετε στο βρωμοστομα σας…Εκτος αν έχετε μύγα που σας μυγιαζει.

  11. ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΣΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

  12. Τα συμφωνήσω με το 1205 σχόλιο του loutrakiblog που απάντησε στον πονηρό για τα στέφανα !!Αλλο η φιλια άλλο η δημαρχεία !τα ίδια έχω πει και εγώ παλαιοτερα για καλό παιδί και φιλια και πέσατε να με φάτε !!Αν δεν κάνει καλά την δουλειά του μην τον ξαναψηφισετε !τοσο απλό !Αλλα εγώ δεν μπορώ από την επόμενη των εκλογών μέχρι τις επόμενες να με ζαλίζετε με την αντιπολίτευση και μουρμούρα που υπάρχει !φυσικα δεν είναι ουτε η πρώτη ουτε η τελευταία φορά που γίνετε αντιπολίτευση σε δήμαρχο !!ετσι γινοταν πάντα !οδημαρχος αλλάζει τα μυαλά όλων μας εκεί στον ευλογημένο αυτο τόπο δεν λέει να δουλέψει για το γενικό καλό !ετσι έχετε μάθει σας έχουν μάθει καλύτερα !!Αυτα ετσι για αρχή σίγουρα θα απαντήσει κάποιος να κάνουμε κουβέντα με την καλή ενοια 😎

  13. η φιλαρμονική.ας μάθει τα παιδιά μουσική και δεν μας χρειάζονται τα φρου φρου σε αυτήν την εποχή που ζούμε .το κακό είναι ότι βγήκαν οι φίλοι να υπερασπίσουν την δημοτική φιλαρμονική.ξυπνατε οι *φίλοι* τρώνε με χρυσά κουτάλια.Ας πάνεκαι αλλού ο δήμος τελείωσε από εδώ και πέρα ΕΛΕΓΧΟΣΜΠΡΑΒΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΛΕΓΧΩ ΑΥΤΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ και βγήκαν για κάλαντα ΓΙΑ 1800ΕΥΡΩ

  14. Ούτε ένα σχόλιο από τον Δήμο.Στρουθοκαμιλιζουν ,κρύβονται πίσω από τους φίλους της οικονομίσιας.Αν δεν μίλαγε το Λουτράκι μπλογκ δεν θα ξέραμε τίποτα.και ψηφίσαμε Γκιώνη.ΣΠΑΤΑΛΗ

  15. Το lb μιλησε ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τις σπαταλες της μαρίας στον γαμπρό της και τωρα του γκιωνη στους μουσικόφιλους. Ευτυχώς που υπαρχει λοιπον και μας ανοιξε τα μάτια. Γιαυτο στις επομενες εκλογες θα συνεχιστει το μαυρο στην μαρία, αλλα θα πάει τωρα και στον γκιωνη και μαλιστα δαγκωτό!!!!

  16. Ο κύριος Β. Βασιλείου εάν έχει οικονομικές διάφορες με το δημο Λουτρακίου θα έπρεπε να τις λύσει με άλλον τρόπο και όχι κάνοντας χρήση της πολιτικής του ιδιωτητας για να ασκήσει πίεση. Εκτός εάν υπάρχει και κάτι άλλο πίσω από αυτές τις σε εισαγωγικά καταγγελίες.

  17. Έχει τους λόγους του ο Γιώργης που τους “χαρτζιλίκωσε”. Έτσι θα το έκανε ρε παιδιά, χωρίς αιτία; Να τους καβατζώσει για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Ειδεμή δεν είναι κορόιδο που πήρε τέτοιο ρίσκο, διότι αργά ή γρήγορα θα μαθευόταν και φυσικά θα επιρρέαζε το πολιτικό του προφίλ. Αλλά ήταν επιτακτική ανάγκη να τους τα ακουμπήσει τώρα. Όπως έχουν και τους λόγους τους οι φίλοι της μουσικής που πήραν αμέσως θέση, υποβαθμίζοντας το συμβάν. Και όλα αυτά, με τα λεφτά μας!!!!!

  18. Τελικά,έχουμε πολύ πλάκα εδώ στο αρβανιτοχωρι. Επειδή δεν βγαίνει κανείς να εξηγήσει ότι τα λεφτά για τα οποία γίνεται λόγος,χρησιμοποιούνται για πληρωμές του μαέστρου και λοιπές αναγκες-έξοδα της Φιλαρμονικής,λόγω του ότι είναι εταιρία,βγήκαν τα εσώψυχά του καθενός στα σχόλια. Σωστά διαμαρτύρεται ο κόσμος Γιατί δεν ξέρει,άμα ήξερε θα ήταν αλλιώς τα πραγματα. Και που να μάθαινε για αναθέσεις επαναλαμβανόμενες….

  19. Βλέπετε κυρία Χαρά πως υπάρχουν και άλλες αναθέσεις να ψάξετε.ειδατε τι καλό κάνει ο έλεγχος.Πόσα παίρνουν οι μουσικοί βρε παιδιά εδώ υπάρχει πολύ χρήμα. Ο Βασιλείου γιατί δεν είναι στην φιλαρμονικη;

  20. Φίλε ανώνυμε, σε ευχαριστούμε ! Είναι τόσα πολλά τα σχόλια που κάποιο μπορεί να μην ελεγχθεί σωστά. Σε ευχαριστούμε πολύ που μας έστειλες μνμ

  21. Από μόνος του παραδέχτηκε ο Μαυροπουλος (ο οποίος ήταν ζεματισμενος) πως οποίος θέλει να έλθει στην διοίκηση του Συλλόγου να το συζητήσουμε και να δει τα παραστατικά. Άστα μεγάλα, για θέματα του δήμου θα μιλάνε μέσα στο Δημοτικό συμβουλιο.Εσύ δεν είσαι αντιπρόσωπος του Γκιώνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog