Ερωτήματα που ήδη έχει διατυπώσει κατά το παρελθόν στο δημοτικό συμβούλιο, ο Βασίλης Βασιλείου, δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, τα οποία έχουν παραμείνει αναπάντητα έως σήμερα, διατυπώνει γραπτώς  με Δελτίο Τύπου για άλλη μια φορά.

Αυτά τα ερωτήματα διατυπώθηκαν  προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σάκη Παπαθανασίου και το Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη από το loutrakiblog.gr αλλά ως συνήθως όταν η δημοτική αρχή στριμώχνεται, τηρεί σιγήν ιχθύος. Αφησε δε, εν γνώσει της , εκτεθιμένο το Σύλλογο Φίλων Μουσικής, ο οποίος απάντησε αντ’ αυτής στα δημοσιεύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Βασίλη Βασιλείου

Ως πρώην μέλος της δημοτικής φιλαρμονικής του Δήμου μας και με χρόνια προσφοράς στο τόπο μου και σε σχέση με τα δημοσιεύματα που διάβασα τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα χρήματα που δόθηκαν στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής, θα ήθελα να κάνω δύο απλές ερωτήσεις:

1ον Πως και με ποιανού άδεια βγήκε η δημοτική φιλαρμονική να πει τα κάλαντα στις γειτονιές ενόψει γενικής απαγόρευσης εκδηλώσεων?

2ον Από πότε πληρώνεται η δημοτική φιλαρμονική του Δήμου μας να λέει τα κάλαντα, αφού στο παρελθόν δε θυμάμαι πότε να έχει γίνει. Τα παιδιά έχουν ένα κουτί και ο πολίτης δίνει ότι έχει ευχαρίστηση. Απ’ ότι ξέρω ο Δήμος πλήρωνε τη μεταφορά τους στις δημοτικές κοινότητες.

Τα ερωτήματα μου δεν έχουν να κάνουν με τα παιδιά της φιλαρμονικής τα οποία προσφέρουν έργο, αλλά με την διαχείριση των χρημάτων που δίνει ο Δήμος στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής που διαχειρίζεται τη δημοτική φιλαρμονική!

Τέλος ας μας απαντήσει κάποιος, είναι δημοτική η φιλαρμονική όπως έχουμε ακούσει από τα χείλη του Δημάρχου ή είναι φιλαρμονική εταιρεία που διαχειρίζεται τα χρήματα των δημοτών και την περιουσία του Δήμου?

Δηλαδή ποιός κάνει κουμάντο στη περιουσία του Δήμου?

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Θανάσης Μουζάκης: H Φιλαρμονική μας… «εταιρεία»

Λουτράκι: 10.000 ευρώ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Λουτράκι: Μας τα «έψαλλαν» και μας χρέωσαν 2.000 ευρώ !

Λουτράκι: Ακούσατε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους δρόμους;; 3.000 ευρώ τα πληρώσαμε !