Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Κοινότητα Πισίων

- Advertisement -

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε, με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, η πληγείσα από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά Κοινότητα Πισίων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, “για την διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την καταστροφική δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 20 Μαΐου”, έχει ισχύ μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου 2021.

Το σχετικό αίτημα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων είχε διαβιβαστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου προς την ΓΓΠΠ, από κοινού με δύο ακόμα αιτήματα του ίδιου δήμου σχετικά με την παράταση ισχύος της κατάστασης έκτακτης ανάγκης,

α) ώς τις 25 Νοεμβρίου 2021 στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων που είχε πληγεί από έντονα καιρικά φαινόμενα τον Μάρτιο του 2017 και τον Σεπτέμβριο του 2018 και

β) ώς τις 9 Δεκεμβρίου 2021 στην περιοχή του Λουτρακίου που είχε πληγεί από έντονα καιρικά φαινόμενα τον Σεπτέμβριο του 2018.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου προβαίνουν ήδη στην καταγραφή των ζημιών στην πληγείσα από την πρόσφατη πυρκαγιά περιοχή του εν λόγω δήμου της Κορινθίας.

ektakti-anagi-pisia-loutraki

 

Εικόνες και video από την φωτιά στην χωματερή Λουτρακίου

Έρχεται νέα σύμβαση για τις άγονες σιδηροδρομικές γραμμές

Εκκληση για βοήθεια του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας

46η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου

Έκτακτη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας για την ανάπλαση της παραλίας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog