Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) διοργανώνει ανοιχτή ψηφιακή εκδήλωση με θέμα “Κεφαλαιουχικές εταιρείες: Διοικώντας υπό το βάρος της ευθύνης”, την Τρίτη 13 Ιουλίου και ώρα 16:00- 17:50.

Για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την προσέλκυση επενδύσεων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο εκσυγχρονισμός του υφιστάμενου πλαισίου ευθυνών των διοικήσεων των εταιρειών.

Στην κατεύθυνση αυτή, απαιτούνται προτάσεις που θα μπορούσαν να συμβάλουν καθοριστικά στην ενθάρρυνση της συμμετοχής αξιόλογων στελεχών στα επιχειρηματικά σχήματα και τις επερχόμενες επενδυτικές πρωτοβουλίες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το ειδικό ψηφιακό τεύχος του ΣΕΒ που εκπονήθηκε σε συνεργασία με την Νομική Βιβλιοθήκη και αγγίζει τα θέματα που απορρέουν από το πλαίσιο ευθυνών των διοικούντων κεφαλαιουχικές εταιρείες βάσει του εθνικού εταιρικού, φορολογικού, πτωχευτικού και εργατικού δικαίου, του δικαίου του ανταγωνισμού, των διατάξεων της εταιρικής διακυβέρνησης, της προστασίας των προσωπικών δεδομένων καθώς και βάσει των επερχόμενων εξελίξεων του ενωσιακού δικαίου.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι συγγραφείς του τεύχους, εξειδικευμένοι νομικοί με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση, για να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις ανησυχίες που προβληματίζουν τα στελέχη που φέρουν το βάρος της ευθύνης για τις πράξεις ή παραλείψεις του νομικού προσώπου.

Για δηλώσεις συμμετοχής αποστείλετε συμπληρωμένη τη σχετική φόρμα εδώ, έως την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021.

Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης της εκδήλωσης μετά την εγγραφή σας.

Μπορείτε να προωθήσετε την παρούσα πρόσκληση σε περισσότερα αρμόδια στελέχη της επιχείρησης που εκπροσωπείτε.

 

Αντιδράσεις για τουρκική σειρά που προβάλλεται σε ιδιωτικό κανάλι της Ελλάδας

Ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ θα ελέγχουν τα μαγαζιά για τα μέτρα

Εμβόλιο: Πως θα λάβουν οι 940.000 δικαιούχοι 18 – 25 ετών την ενίσχυση των 150 ευρώ

Αντ.Μπούζα: ‘Φάκελος κουνούπια, φάκελος δακοκτονία, φάκελος έργα, φάκελος αντιπλημμυρικά – ίσον ΜΗΔΕΝ’

Γ. Ψυχογιός: Στον αέρα χιλιάδες οικογένειες για το πρόγραμμα voucher βρεφονηπιακών σταθμών και ΚΔΑΠ