Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε διαδικασία πώλησης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

- Advertisement -

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης υπογράμμισαν ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης και εξήγησαν ότι μέχρι να φτάσει στο σημείο να πάρει σάρκα και οστά, η ομάδα και ο κόσμος πρέπει να παραμείνουν μία γροθιά.

Συγκεκριμένα ο «Φράγκι» μιλώντας στην κάμερα της Nova είπε ότι «είναι μια περίεργη χρονιά, αλλά δύσκολη και ξεκάθαρη από την άλλη. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την ομάδα.

Η ομάδα είναι προς πώληση κι εμείς που είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε μέρα προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, με τα δεδομένα που έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ώστε να υπάρχει η ομάδα ζωντανή κι ενεργή» και συνέχισε:

«Είναι χρέος μας, είναι η ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια εδώ. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα μαζί με τον κόσμο του είναι ακόμα μεγαλύτερη, αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε μια γροθιά, ομάδα και κόσμος. Τουλάχιστο μέσα εδώ να δείχνουμε τη δυναμική μας σε κάθε παιχνίδι».

Για τη διαδικασία πώλησης της ΚΑΕ και για το γεγονός ότι έχει καθυστερήσει λόγω κορονοϊού:

«Είναι παγκόσμιο γεγονός, πολλά πράγματα πήγαν πίσω. Δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η ομάδα βρίσκεται προς πώληση και συνεχίζουμε με τα δεδομένα που έχουμε. Τη περσινή και τη φετινή χρονιά».

Διαμαντίδης: «Η ομάδα πωλείται και μαζί με τον Φράγκι να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ενωμένο»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε από την πλευρά του στη Nova: «Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, από πέρυσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Το ξέραμε αυτό.

Μετά από την απεμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου και την δήλωσή του πως θέλει να πουλήσει την ΚΑΕ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα, έχουμε κληθεί κάποιοι άνθρωποι εν γνώσει μας, γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και πως είναι η κατάσταση, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, στην οποία ήμασταν τόσα χρόνια και μας πρόσφερε τόσα πολλά.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο και να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, όλοι μαζί με τον κόσμο, ενωμένοι να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά αυτή, η οποία θα είναι όντως δύσκολη και πιστεύω αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Για το status του Παναθηναϊκού: «Τα δεδομένα είναι ότι η ομάδα πωλείται. Από εκεί και πέρα εγώ και ο Φράγκι, αλλά και τα άλλα παιδιά, είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον σύλλογο ενωμένο.

Ξέρουμε ότι τα δεδομένα είναι δύσκολα, αλλά θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δίνουμε το 100% και από εκεί και πέρα εάν βρεθούν κάποιοι άνθρωποι ή κάποιος άνθρωπος, να μπορέσει η ομάδα να πουληθεί.

Ό,τι ειναι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να γίνει αυτό. Όμως προέχει να είμαστε ενωμένοι. Όπως ήμασταν όλα αυτά τα χρόνια».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Παίζουμε έναν αγώνα EuroLeague μετά από ενάμιση χρόνο στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη και για να έρθει αυτή η νίκη , ένας σημαντικός παράγοντας είναι η παρουσία του κόσμου.

Να βοηθήσει την ομάδα όπως έκανε πάντα. Αν και το ΟΑΚΑ δεν θα είναι γεμάτο λόγω Covid θα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Για το αν έχει μεγαλύτερο άγχος ως διοικητικός παράγοντας ή ως παίκτης πριν από τα Final 4: «Και τα δύο έχουν τα άγχη τους. Όμως δόξα τω Θεώ έχουμε υγεία, την προσπάθειά μας θα την κάνουμε και από εκεί και πέρα όπου μας βγάλει».

 

Η Φάρμα Μητσόπουλος απέσυρε το προϊόν που απαγόρευσε ο ΕΦΕΤ

Γ.Ψυχογιός: Διπλός εμπαιγμός και απαξίωση των συνταξιούχων με τα αναδρομικά

Η ανακοίνωση του Σύριζα για τη διαγραφή Μπογδάνου

Στη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Άργος: Κάλεσμα για συλλογή ειδών για τους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου

gazzetta.gr

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά ουτε παραγγελία να ειχα το άρθρο αυτο 😜😜👍Ειχα να πω κάτι πραγματάκια για το μπάσκετ και τώρα είναι ευκαιρία 🏀😜Για το τόπι ταλεμε καθημερινά σχεδόν για τον θρύλο και τους άλλους που θέλουν και μεγαλεία !!ολυμπιακος Λοιπον στο μπάσκετ 2στα 2 και με διαφορά 20 πόντους !PAO BC 2στα 2 τάπα τάπα μην γράψω τίποτα άλλο !!Και που εισε ακόμα θα σας ξαναπεί ο Αντρικος !Θα σας ξαναπεί γιατί τα λέει χρόνια τώρα ότι θα τους κόψουμε και το μπάσκετ !Οτι πήρατε πήρατε ειδικα στην Ευρωλίγκα !Τα έχω πει να μην κουράζω !Πουλαει ο Τρακης αλλά δεν πλησιάζει κανείς !κανει τζιζζζ που λέει και μια ψυχή !Θα παρακαλέσω κανα μπασκετικό Παναθα αν θέλει να κάνουμε καμία ανάλυση για την Παναθα γιατί έρχονται 4 δυνατά ματς στην εωρωλιγκα

  2. Εδώ γράφετε στις «στραβές «του Ολυμπιακού όμως !!Για οτιδήποτε άλλο δεν γουστάρουμε τον Αντρέα η δικαιολογία σας !Σας έχω δει και σε εκτός αθλητικών άρθρων τι ψάρια πιάνετε !!Καλος κακος φίλε η φίλη το μπλογκ βάζει αθλητικά άρθρα προς ενημερώσει μας και αν γίνει και σχολιασμός είναι θέμα των σχολιαστων του μπλογκ !!Οπως σχολιάζω εγώ Λοιπον σε αυτά τα άρθρα οποιος θέλει μπορεί να γράφει και να μη βάζουν τις φωνές μερικοί μερικοί στον Αντρέα !!Τωρα στα μπλογκ που θα σχολιαζεις εσυ σίγουρα δεν θα υπάρχουν φωνές σαν τον Αντρικό αλλά όλοι θα συμφώνουν μεταξύ τους 😜😜Καλησπερα φίλε -φίλη ειπαμε ο Αντρεας είναι εδώ οποιος θέλει η δεν θέλει μπλα μπλα διάλογο χασουρα πλακίτσα !!

  3. Ασφαλώς και δεν υπάρχουν φωνές σαν τον Αντρικό διότι κανείς δε γράφει κατεβατά. Όσοι γράφουν, κατέχουν το τόπι λίγο πολύ, ενώ εσύ είσαι άσχετος από ποδόσφαιρο και ανίδεος από μπάσκετ. Με την καλή έννοια το λέω.

    • Εσύ 2347 μαζί με την μπάλα του ποδοσφαίρου να βράσεις και μια του μπάσκετ να πάρεις μυρωδιά 😂😂Ρε ο μυρωδιας θα πει τον Αντρικό αμπαλο και αμπασκετο, το ακούσαμε και αυτό. Περαστικά έχει πέσει πολύ δουλειά στο μπλογκ και έχω και άλλους περίεργους σαν και σένα να εξυπηρετήσω 😂😂Καλά τα πήγε η Παναθα χτες

  4. Εσύ 2347 μαζί με την μπάλα του ποδοσφαίρου να βράσεις και μια του μπάσκετ να πάρεις μυρωδιά 😂😂Ρε ο μυρωδιας θα πει τον Αντρικό αμπαλο και αμπασκετο, το ακούσαμε και αυτό. Περαστικά έχει πέσει πολύ δουλειά στο μπλογκ και έχω και άλλους περίεργους σαν και σένα να εξυπηρετήσω 😂😂Καλά τα πήγε η Παναθα χτες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog