Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα εν δήμω…Koρινθίων (16-6-2022 παραπολιτική στήλη)

- Advertisement -

Πλάι πλάι κάθισαν δήμαρχος Κορινθίων και Περιφερειάρχης Πελοποννήσου την Δευτέρα. Παρακολούθησαν θεατρική παράσταση στο Δημοτικό θέατρο και ήταν λιγάκι αμήχανα. Όσο να πεις έχουν καταγραφεί εκατέρωθεν δηλώσεις. «Δεν υπάρχει η συνεργασία που θα έπρεπε» έχει πει ο Βασίλης Νανόπουλος, «έχω σταματήσει να συζητώ με το δήμαρχο Κορίνθου» η πρόσφατη δήλωση Νίκα.

Καταλάγιασε ο κουρνιαχτός και οι…προθέσεις! Για όσο διάστημα γίνονταν και δεν γράφονταν όλο έβαιναν καλώς. Μόλις ο Τύπος άρχισε να ασχολείται με τα παρασκηνιακά εκλογικά της Κορίνθου ως δια μαγείας, όλοι πειθάρχησαν. Το δις εξαμαρτείν βλέπεις!

Ανοιχτή στήριξη δίνει στον Νίκο Σταυρέλη ο πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορινθίων Τάκης Λούμπας. Τα σχόλια που καταγράφει στα socialmedia είναι άκρως επιθετικά προς τον σημερινό δήμαρχο και διθυραμβικά για τον επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Στην ανακοίνωση του δημάρχου για την άρδευση του Άσσου – Λεχαίου Περιγιαλίου απάντησε ο Παναγιώτης Λαμπρινός και όχι ο Νίκος Σταυρέλης. Ο Δήμαρχος μιλούσε σε εκείνη την ανακοίνωση για μισές αλήθειες του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ο οποίος αν και γνώριζε τους λόγους που το έργο περιγράφηκε χωρίς την αναφορά «Περιγιάλι» προχώρησε σε δημόσια καταγγελία εξαίρεσής του. Είκοσι μέρες μετά ο Παναγιώτης Λαμπρινός θεώρησε ότι έπρεπε να απαντήσει, αν και δεν είπε στην απάντησή του τους λόγους που ο επικεφαλής του επέλεξε να σιωπήσει σε μια τόσο σοβαρή αναφορά όπως αυτή.

 Κόντρα διαδικτυακή αναπτύσσουν οι κύριοι Πνευματικός και Πρωτόπαππας, όχι βέβαια απευθείας αλλά μέσω ομάδων και υποστηρικτών τους. Οι βλέψεις περι συνεργασίας και κοινής καθόδου φαίνεται πως πια αποτελούν παρελθόν, αν βέβαια υπήρξαν ποτέ από πλευράς Πνευματικού, πολλοί έλεγαν πως η συμπόρευση με τον πρώην υποψήφιο της Συμμαχίας Πολιτών δεν είχε τίποτα να προσφέρει στην κάθοδο του πρώην δημάρχου. Η κόντρα έχει ενδιαφέρον και την παρακολουθούμε.

Tα εν δήμω … Κορινθίων (15-6-2022 παραπολιτική στήλη)

Τα εν δήμω… Κορινθίων (11-5-2022 παραπολιτική στήλη)

Τα εν Δήμω….Κορινθίων (11-6-202παραπολιτική στήλη)

Τα Εν Δήμω…  Kορινθίων (27-05-2022 παραπολιτικά)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog