Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέο τελεσίγραφο της Περιφέρειας στους Δημάρχους – Πληρώστε σε 5 μέρες!

- Advertisement -

Προθεσμία 5 ημερών “τρέχει” από χθες 28 Ιουλίου για την καταβολή του αντιτίμου που υποχρεούνται οι δήμοι της 1ης διαχειριστικής ενότητας και αφορά στην ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων. Το νέο τελεσίγραφο φτάνει γραπτώς από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στους δημάρχους και κοινοποιείται στον Γενικό Γραμματέα ΣΔΙΤ με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που έχει η περιφέρεια για την επιβολή μέτρων στην περίπτωση που οι δήμαρχοι δεν προχωρήσουν στις πληρωμές.
Η προθεσμία λήγει στις 3 Αυγούστου αν συμπεριλάβουμε και το Σαββατοκύριακο με μονάχα το δήμο Τρίπολης να έχει προβεί σε πληρωμές.
aporrim-epistoli-20220728135239474_page-0001

Θυμίζουμε πως οι 5 δήμαρχοι της Κορινθίας, Γκιώνης, Παπακυριάκος, Τσιώτος, Σταματόπουλος και Φρούσιος, την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου από το δημαρχείο Λουτρακίου πως, προκειμένου να ανταποκριθούν σε αυτές τις οικονομικές υποχρεώσεις, θα προβούν σε αύξηση των δημοτικών τελών. Στην συνέντευξη δεν συμμετείχε ο δήμαρχος Κορινθίων ο οποίος μιλώντας στο loutrakiblog.gr ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξουν στο δήμο του αυξήσεις.

Νανόπουλος: Δεν υπάρχει λόγος να αυξήσει τα δημοτικά τέλη ο δήμος Κορινθίων


Βέβαια, αν κανείς θυμηθεί πως το δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου έχει εδώ και ένα μήνα λάβει απόφαση για την πληρωμή των ποσών της διαχείρισης, γεννάται απορία γιατί η πληρωμή δεν έχει πραγματοποιηθεί και η Κόρινθος περιλαμβάνεται στους αποδέκτες του τελεσίγραφου!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog