Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διαψεύδει για το Φράγμα του Ασωπού ο Χάρης Βυτινιώτης. Στα κάγκελα οι αγρότες

- Advertisement -
  • Παρακολουθούμε συνεχώς το σοβαρό πρόβλημα της λειψυδρίας που ταλανίζει  τους συμπατριώτες μας αγρότες, κάνοντας συνεχώς ρεπορτάζ.

Μία μέρα πριν τη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε από τους παραγωγούς στο Λέχαιο την Κυριακή, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας δήλωνε στο loutrakiblog.gr για τη διακοπή των εργασιών στο Φράγμα του Ασωπού.

Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες στο Φράγμα του Ασωπού;

«To έργο επιβλέπει η Περιφέρεια, αλλά είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου. Να ξέρετε ότι λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα και αύξηση των τιμών των υλικών.  Αναμένεται χρηματοδότηση από το ταμείο Ανάκαμψης, διότι οι εργολάβοι  ζητούν 6μηνη παράταση αποπεράτωσης του έργου, ως δικαιούνται. Ακόμα όμως δεν έχω να σας πω περισσότερα πράγματα. Περίπου σε 15 μέρες, στις 5 Δεκεμβρίου, περιμένουμε τον Πρωθυπουργό στην Τρίπολη, όπου το πρώτο θέμα που θα τεθεί είναι η άρδευση γενικότερα περιοχών της Πελοποννήσου. Για την Κορινθία ειδικότερα δεν είναι μονο το φράγμα του Ασωπού είναι και η Λίμνη Δόξα κ.α. Υπομονή 15 μέρες και θα έχουμε περισσότεραα να σας πω.»

 

Την Κυριακή ειπώθηκαν όσα θα διαβάσετε στο άρθρο  (Λαϊκή συνέλευση στο Λέχαιο για το φράγμα του Ασωπού και τα προβλήματα λειψυδρίας)

O Πρόεδρος του Άσσου, Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος, μίλησε σήμερα στο loutrakiblog.gr (Κορινθία: Στα όριά τους οι αγρότες. Zητούν άμεσα λύσεις)

Πριν από λίγα λεπτά ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χάρης Βυτινιώτης με ανάρτησή του στο facebook διαψεύδει τους αγρότες ότι οι εργασίες στο φράγμα του Ασωπού δεν έχουν σταματήσει οριστικά.

 

Ο ίδιος ο κ. Βυτινιώτης όμως, δήλωνε ότι όντως έχουν σταματήσει οι εργασίες.

 

 

  • Να υπενθυμίσουμε ότι στη λαϊκή συνέλευση των αγροτών ο κ. Βυτινιώτης δεν έδωσε το παρών αν και αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης υποδομών

 

Η σημερινή ανάρτηση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη προκάλεσε την οργή των αγροτών, οι Πρόεδροι του Ασσου και Λεχαίου, οι οποίοι δεν  άφησαν αναπάντητο τον σχολιασμό του κ. Βυτινιώτη

 

 

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία δεν έχει εκδόσει ανακοίνωση, αν και το θέμα έχει πάρει διαστάσεις λόγω των δημοσιευμάτων του Τύπου.

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog