Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Το νερό του Λουτρακίου ανήκει μόνο στο δήμο μας

- Advertisement -

Σήμερα το πρωί στο Λουτράκι, στο Υδροθεραπευτήριο, πραγματοποιήθηκε η Περιφερειακή Σύσκεψη Σωματείων Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Νότιας Ελλάδας και Νησιών,
με κύριο Θέμα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ενάντια στη νέα Ρυθμιστική Αρχή για το Νερό και τα απόβλητα.

 

Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο οποίος αφού έλαβε το λόγο, ξεκαθάρισε τις προθέσεις του σχετικά με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή και αφορά στη νέα Ρυθμιστική Αρχή για το Νερό και τα απόβλητα.

«Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΥΑ και στον αγώνα τους κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού. Γιατί αυτός δεν είναι μόνο δικός τους αγώνας, είναι ένας αγώνας ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, είναι αγώνας που δίνει ολόκληρη η χώρας μας.

Το νερό Λουτρακίου ανήκει στο δήμο μας, το νερό Λουτρακίου ανήκει στους δημότες του, το νερό Λουτρακίου είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Για εμάς, για τα παιδιά μας, για το μέλλον αυτού του τόπου. Είναι χρέος όλων μας να μην γίνει αυτό που πρόκειται να γίνει….»

Το λόγο πήραν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ.Δημήτρης Πρωτονοτάριος και ο Πρόεδρος των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ κ.Τάσος Μαστραντωνάκης, οι οποίοι τόνισαν την αφαίμαξη του φυσικού πλούτου και την αντίρρησή τους στις ρποθέσεις της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι το δημοτικό συμβούλιο, εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού το οποίο εστάλη στον Πρόεδρο της Βουλής, τους αρμόδιους Υπουργούς και στους τοπικούς βουλευτές, από τους οποίους ζητείται η δημόσια τοποθέτησή τους και η αντίθεσή τους σχετικά με το νομοσχέδιο της ΝΔ.

Χαρά

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Ομόφωνο ψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού από το Δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου

Μαύρες σημαίες στο Λουτράκι για την ιδιωτικοποίηση του νερού που περνά στο πολυνομοσχέδιο η ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πρόεδρος Εργαζομένων ΔΕΥΑ Λουτρακίου: Αντιστεκόμαστε στην ιδιωτικοποίηση του νερού (ΒΙΝΤΕΟ)

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog