Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Βόμβα Νανόπουλου! Αυτή είναι η κατασκευαστική που μπλοκάρει τα έργα του δήμου (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • H σχέση με γνωστό Κορίνθιο επιχειρηματία και η αναφορά στον εκπρόσωπο τύπου της ΠΝΟΗΣ από τον δήμαρχο Νανόπουλο

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νανόπουλος σήμερα δίνει στο φως της δημοσιότητας το όνομα της Εταιρείας. Με μια γρήγορη περιήγηση στο διαδίκτυο βρίσκει κανείς εύκολα τα ονόματα των εκπροσώπων της εταιρείας.

 

Έργα που είχαν φτάσει στο σημείο του αναδόχου μπλοκάρει με προσφυγές, διεκδικώντας την ανάληψή τους, η κατασκευαστική εταιρία Lechi Group, όπως ο ίδιος ο δήμαρχος Κορινθίων αναφέρει σε ομιλίες του.

 

Πρόκειται για έργα όπως η αναβάθμιση των ΚΕΠ του δήμου Κορινθίων στο οποίο η συγκεκριμένη εταιρία έχει καταταγεί ως 4ος μειοδότης ζητά όμως με την ένστασή της και έχοντας καταθέσει προσφορά έκπτωσης μόλις 1,5%, ( σημειώνεται ότι ο κ. Σταυρέλης έχει καταγγείλει ανάλογες εκπτώσεις)  να της κατοχυρωθεί το έργο προσπερνώντας οι υπηρεσίες όχι μόνο τον 1ο μειοδότη αλλά και τον 2ο και τον 3ο.

 

Ανάλογη είναι η στάση και σε άλλα έργου του δήμου Κορινθίων όπως η ανάπλαση της πλατείας στο Χιλιομόδι!

 

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τα κίνητρα τα οποία ώθησαν σε αυτές τις προσφυγές, που αν και απορρίφθηκαν καθυστέρησαν αρκετά τα έργα, όπως σημείωσε ο κ. Νανόπουλος

 

  • Στην εν λόγω εταιρία λοιπόν, και με τα δημόσια στοιχεία που εμφανίζονται στον Πανελλήνιο σύνδεσμο τεχνικών εταιριών , βλέπουμε πως στα ιδρυτικά της στελέχη είναι η κ.Αμαλία Τσουλουχά και ο κ.Γ.Κ.. Είναι η κ. Τσουλουχά Δήμητρα, υποψήφια με την ΠΝΟΗ, συγγενής της κ. Τσουλουχά Αμαλίας ή απλή συνωνυμία;
  • Ποια η σχέση των ιδρυτικών αυτών στελεχών με υποψηφίους της παράταξης της ΠΝΟΗΣ και επιχειρηματίες που στηρίζουν την παράταξη; 
  • Είναι ο χρόνος κατάθεσης των προσφυγών συνδεδεμένος με τον χρόνο των εκλογών;, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει ο δήμαρχος, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του δημάρχου Κορινθίων.

 

Καταγγελία Νανόπουλου

 

Ο Δήμαρχος Κορινθίων σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη , στο δημοσιογράφο Γιώργο Ρουμελιώτη και τον ραδιοφωνικό σταθμό «just», ερωτηθείς για τοποθέτηση του εκπροσώπου τύπου της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κ.Χαράλαμπου Ντιγκιρλάκη αναφορικά με καθυστερήσεις έργων ανέφερε:

«Ο κ.Ντιγκιρλάκης καλό είναι να προσέχει διότι σε αυτές τις προσφυγές εμπλέκεται εταιρία με την οποίαν και ο ίδιος συνεργάζεται».

 

Ο κ. Νανόπουλος παρόλα αυτά δεν κατονόμαζε ποια είναι η εταιρεία που προσφεύγει. Αρκετά στελέχη της ΠΝΟΗΣ τον κατηγόρησαν για συκοφαντία. Σε ερώτησή μας σήμερα αποκαλύπτει το όνομα της εταιρείας και το όνομα της νόμιμης εκπροσώπου της.

 

Στοιχεία δημοσιότητας της LECHI GROUP (έδρα, μέτοχοι) από το ΓΕΜΗ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

 

 

Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που δέχεται το πρακτικό της Επιτροπής και εισηγείται την απόρριψη της προσφυγής. (Δείτε αναρτημένο το έγγραφο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ)

 

6Υ4ΣΩΛ7-028

 

 

«Απασφάλισε» ο Βασίλης Νανόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog