Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Mαρία Πρωτοπαππά: Παράνομοι αγώνες όπως το ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ, δεν τιμούν το Λουτράκι (video)

- Advertisement -

Για το Spetsathlon goes to Loutraki μίλησε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μαρία Πρωτοπαππά αναφέροντας μεταξύ άλλων:

Πολλά γράφτηκαν γι’ αυτό. Δεν ήταν μια αθλητική διοργάνωση αλλά ένα event. Μου έκανε εντύπωση που δεν σεβαστήκαμε την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου των Σπετσών, εξ ού και η ονομασία ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ και το κάναμε στο Λουτράκι…

Η Αστυνομία του Λουτρακίου δέχθηκε καταγγελίες και δεν ακολούθησε φυσικά τη διοργάνωση αυτή, ούτε προστάτεψε από κάθε κίνδυνο το συγκεκριμένο event.

To ερώτημα είναι. Ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να αποφασίζει και να διατάσσει ουσιαστικά την παράνομη διεξαγωγή αυτού του τύπου θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων.

Αν κάτι συνέβαινε κύριε δήμαρχε, θα είχατε το θάρρος να αναλάβετε αποκλειστικά την ευθύνη ή θα σας κάλυπτε ο υφυπουργός ο κύριος Αυγενάκης που συμμετείχε και ουσιαστικά συγκάλυψε το γεγονός.

Τέτοια event δε μας τιμούν, δεν τιμούν το Λουτράκι και δεν αρμόζουν στην ιστορία των αθλητικών διοργανώσεων, σε καμμία των περιπτώσεων.

 

 

Casino Λουτράκι: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις Comer από το Δημοτικό Συμβούλιο

Θανάσης Μουζάκης: Φρούραρχοι των τειχών, χωρίς την Αστυνομία, στο ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία χαρακτηρίζει την εκδήλωση άκυρη? Η οποία εκδήλωση είχε και την παρουσία του υπουργού αθλητισμού. Μάλιστα.

  2. Δυστυχώς η προχειρότητα και η έξυπηρετηση συμφερόντων δεν τιμά κανένα.Πιο πολύ διασύρθηκε παρά ωφελήθηκε ο τόπος με την συγκεκριμένη ενέργεια.

  3. εξαιτιας ολων σας δεν τιμαται το Λουτρακι αλλα ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα.σε καμια 10αρια χρονια πουυ θα ψηφιζουν περισσοτερα νεα παιδια ισωςπαει μπροστα ο τοπος.Τωρα με τα ξαδερφοκολλητοκουμπαρα στην μεση θα ψηφιζεστε δαγκωτο οι ιδιοι κ οι ιδιοι που αφησατε στασιμη τη πολη.

  4. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, η επί χρόνια υποβάθμιση του Λουτρακίου με την απουσία καλού τουρισμού και την παράλληλη αύξηση των “μπατηροτουριστών” της μιάς ντομάτας . Αξίζει να γίνεται κάθε προσπάθεια να προσελκύσουμε νέο αίμα και κυρίως θεματικό τουρισμό (αθλητικό/ θρησκευτικό / ιατρικό κλπ) . Για να έχει απόδοση αυτή η προσπάθεια χρειάζεται σχεδιασμό και μεγάλη προσοχή στην εκτέλεση γιατί διαφορετικά μπορεί να γίνει τεράστιο μπούμεραγκ και να αποβεί σε βάρος μας. Φυσικά όλα αυτά αναφέρονται σε σοβαρούς Δήμους και σοβαρούς Δήμαρχους.Ο Γκιώνης ,όπως πάντοτε, από σχεδιασμό …..ΜΗΔΕΝ, πιστεύει δε ότι με πυροτεχνήματα της τελευταίας στιγμής και τον γνωστό “τσαμπουκά” του ανεύθυνου μπορεί να ακροβατεί.Ας μακαρίζουμε την τύχη μας που δεν έγινε κάποιο περιστατικό η ατύχημα γιατί τότε ο Δήμαρχος / κάου μπόι θα μας είχε εκθέσει ανεπανόρθωτα.Επειδή όμως τον Γκιώνη και τους όμοιούς του δεν τους ψήφισαν Αρειανοί αλλά εμείς ,ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη να θαυμάσουμε τα….ΧΑΛΙΑ μας.

    • Ζήστε στην μιζέρια σας και στην κλάψα σας μεμψιμοιροι άνθρωποι…Έγινε μια εκδήλωση διαφημίστηκε από κανάλια πανελλαδικης εμβέλειας δεχθηκε ο δημος συγχαρητήρια από τον Αυγενακη και εσείς κλαααψααα και ιδιαίτερα ο Κώτσης κλααααψααα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog