Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Kόρινθος: Αντί για συγγνώμη, προκαλεί και απειλεί ο 53χρονος Αλβανός που σκότωσε το 15χρονο

- Advertisement -

Επεισόδια προκάλεσαν οι συγγενείς του 53χρονου Αλβανού οδηγού, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα παρέσυρε και σκότωσε ένα 15χρονο παιδί που συνόδευε τη μητέρα του, τόσο μπροστά στο σπίτι του νεκρού παιδιού όσο και μπροστά στο σπίτι του δικηγόρου της οικογένειας πρώην πρόεδρου του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου….

Κορινθία: Ραγίζουν καρδιές οι εικόνες στο σημείο που σκοτώθηκε ο 15χρονος Παντελής

Kόρινθος: Στον ανακριτή ο 53χρονος που σκότωσε τον 15χρονο στα Εξαμίλια

Σπάραξε η Κορινθία: Δίωξη για κακούργημα η εγκατάλειψη και ο θάνατος του 15χρονου

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το 15χρονο: Κάλυψαν το διαμελισμένο σώμα του με σακούλες… για να μην το βλέπει η μάνα του!

Eξαμίλια Κορινθίας: Συγκλονίζει η ιστορία του οδηγού και της χαροκαμένης μάνας (φωτο)

Θρήνος στην Κορινθία: Είδε το παιδί της να σκοτώνεται μπροστά της. Τους εγκατέλειψε ο μεθυσμένος οδηγός (φωτο)

 

Μάλιστα η κατάσταση ήταν τόσο έκρρυθμη που η μητέρα του παιδιού οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Καμία μεταμέλεια – Απειλούν οι συγγενείς του Αλβανού που σκότωσε τον 15χρονο στην Κόρινθο

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας οι συγγενείς του 53χρονου οδηγού δεν δείχνουν την παραμικρή μεταμέλεια για την τραγωδία που προκάλεσε ο συγγενής τους, αντίθετα απειλούν προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συμβεί μεγάλο κακό εάν δεν αποφυλακιστεί ο οδηγός.

Ο 53χρονος έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του ανακριτή μετά από την εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα.

Υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός στην τοπική κοινωνία αλλά και στην ελληνική αστυνομία για το τι μέλλει γενέσθαι εάν τελικά αποφυλακιστεί ο 53χρονος, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο μεθυσμένος.

 

 

πηγη

 

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό είναι ενα θαυμάσιο άρθρο/χαστούκι στα μούτρα όσων έγραψαν στις προηγούμενες αναρτήσεις τι θα άλλαζε αν ήταν Έλληνας ή Άγγλος ή Γερμανός κλπ, γιατί τον φουκαρά τον Αλβανό κλπ. Βρήκε στέγη όλο το σκυλολόι του Αλβανού στην Ελλάδα, απειλούν, δεν ζήτησαν συγγνώμη και έχουν και λεφτά να χρησιμοποιήσουν και καλό δικηγόρο. Άτιμη φάρα υπανθρώπων.

  2. Ήμουν εκείνη που έγραψα ότι πρέπει να ξεκουμπιστουν οι Αλβανοί και πεσανε να με φάνε!!!Τα αποτελέσματα των “καλών “ανθρώπων και των σχολίων τους είναι αυτά!!!!

  3. Να αγιάσει το στόμα σας, κυρία 13.17! Δεν είσαστε η μόνη που το λέει, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού πληθυσμού. Απλά μόνο η μικρή μειοψηφία αντιδρά. Όχι μόνο για να φαίνονται πολλοί, αλλά για απολύτως ευνόητους λόγους: μέχρι μάσα η δουλειά κάτω από το πέπλο της ταξικής και καλά ιδεολογίας.

  4. ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΊΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΕΔΏ ΠΈΡΑ ΟΛΟΥΣ… ΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΟΥΜΕ ΕΔΏ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ… ΆΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΕΖΕΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΦΉΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΆΡΕΙ.

  5. Χειρότερη φάρα που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα…..αλβανοι!αμόρφωτοι,και ζηλοφθονοι!μακάρι η ελληνική δικαιοσύνη να μην δείξει οίκτο

  6. Λοιπόν!!Θα πάτε να ρωτήσετε στην Ξυλοκέριζα τι ακριβώς ήταν αυτός ο ελεεινός! Τι ακριβώς έκανε όλα τα χρόνια που κατοικεί η οικογένεια του εκεί!Τι ακριβώς έκαναν όλοι αυτοί που τώρα δεν θέλουν να τον ξέρουν!Γιατί δεν μιλούσε κανείς όταν σέρνονταν από το πιώμα και έκανε και έλεγε ότι γουστάρε;;Τι ξέρουν για την οικογένεια και τι έκανε σε αυτή ;Ξεκινήστε από τους προύχοντες και τελειώσετε σε αυτούς που τα έπιναν καθημερινά μαζί του.Δεν φτάσει αυτό το κάθαρμα,όλοι αυτοί εκεί πάνω που δεν μιλούσαν τόσα χρόνια και κάναν τα στραβά μάτια!Γιατί ποτέ οι Αλβανοί εκεί πάνω δεν πούλαγαν μαγκιά ;;

  7. αυξήστε τα επιδόματα του αλβανάμπουρα να πίνει περισσότερο για να διαμελίσει κι άλλους. Λευτεριά στα ταξικά αδέλφια μας. Έτσι Τάκαρε?

  8. Λόγω του COVID-19 τα σύνορα της Ελλάδος με την Αλβανία είναι κλειστά. Οι ροδακινοπαραγωγοί και οι κερασοπαραγωγοί χρειάζονται άμεσα 25.000 εργατικά χέρια. Ελάχιστοι Έλληνες και κάποιοι Πακιστανοί εμφανίστηκαν για εργασίας. Οπότε, η ελληνική κυβέρνηση έδωσε βίζα άμεσα σε 30.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ να έρθουν να εργαστούν για να μην χαλάσει η σοδιά και καταστραφούν οι παράγωγοι.

  9. Εκαν λέει επεισόδια κ απειλούσαν!!!Η τοπική κοινωνία που είναι? Ποια είναι η αντίδραση του χωριού…? Ένα απολύτως τίποτα… Αφού δεν στοτωθηκε κάποιος δικός μας.. Άστο… Ποιος να ασχοληθεί τώρα… Έτσι βρίσκουν ελεύθερο πεδίο οι Αλβανοί κ κάνουν ότι θέλουν… Ουδεμία αντίδραση από πουθενα

  10. ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΩΝΕΣ ΘΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΡΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ!

  11. Δεν θα πλακώσουν και οι αλληλέγγυοι αναρχοσυριζοάπλητοι να υποστηρίξουν το κακόμοιρο το παιδί 53 ετών με κίρρωση ήπατος από την καλοζωία στην Ελλάδα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog