Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Λουτράκι: Δημοτικό συμβούλιο με “παρανομίες”, “εργολαβίες” και…..μπουλντόζες !

- Advertisement -

Όπως πολλές φορές έχει γράψει το loutrakiblog.gr, αυτό το δημοτικό συμβούλιο είναι μακράν το χειρότερο ever !! Τα όσα ακούγονται στις συνεδριάσεις από τους δημοτικούς συμβούλους … δεν έχουν προηγούμενο.

Πολλά σημαντικά θέματα μένουν στάσιμα, λόγω των μικροπολιτικών διαφορών, φιλοδοξιών και ενός “ατέρμονου μίσους” που δυστυχώς μόνο την πόλη βλάπτει ! Λίγες είναι οι φωνές που θέλουν τη συναίνεση σε σοβαρά θέματα (και μπράβο τους (!), ελάχιστοι εκείνοι που συνειδητοποιούν το καθήκον τους, τον όρκο τους και τις υπηρεσίες στον πολίτη)…

Απίστευτες εκφράσεις καταγράφονται στα πρακτικά. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην τελευταία  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μια συνεδρίαση, η οποία ασχολήθηκε, την περισσότερη ώρα, με το θέμα της ασφαλτόστρωσης στο Φλάμπουρο και τις μηνύσεις που υπέβαλαν, ο ένας εναντίον του άλλου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κ. Παντελέου και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κ. Σταυρόπουλος.

Αφού ακούστηκαν διάφορα, σωρεία “φιλοφρονήσεων” και ανταλλάχθηκαν πυρά, δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Μάλλον συμφωνήθηκε να διακοπεί η συνεδρίαση λόγω της Αναστάσιμης Λειτουργίας (ενώ είχε ήδη διατυπωθεί από την αρχή η πρόταση της Μ. Πρωτοπαππά, για διακοπή της συνεδρίασης)

Ο Κώστας Λογοθέτης άσκησε δριμεία κριτική στον αντιδήμαρχο των τεχνικών υπηρεσιών κ. Κώστα Παντελέου λέγοντας

«έχει αλλάξει γραφείο και το γραφείο του, ως εργολάβου, έχει εγκατασταθεί στο Δήμο».

Ο κ. Παντελέου απάντησε κατηγορώντας τον Κώστα Λογοθέτη

«Να ανακαλέσει αυτά που είπε ο κ. Λογοθέτης, διότι εγώ, από τη στιγμή που έγινα αντιδήμαρχος, είμαι εδώ, από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο Δημαρχείο. Σέβομαι τα λεφτά που μου δίνουν οι δημότες μου και είμαι εδώ, γι’ αυτούς. Δεν θα κάνω πίσω για κανέναν, για τους δημότες μου. Δεν έχω πάρει κανένα έργο, από καμιά δημοτική αρχή. Θέλετε να σπιλώσετε το όνομά μου και την υπόληψή μου. Δεν το δέχομαι.

Κι ένα τελευταίο: Στον Άγιο Χαράλαμπο, κάνατε παράνομη πράξη υδροδότησης, προεκλογικά. Και στην Περαχώρα, δεν αφήνετε να γκρεμίσουμε το σπίτι σας. Την άλλη εβδομάδα, θα έρθω με τις μπουλντόζες. Φέρτε την αστυνομία, να δείτε, ποια είναι η δημοτική αρχή που δε σταματάει πουθενά.
Θα ολοκληρώσουμε έργα, που θα χάσετε το μέτρημα.»

Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Κ. Λογοθέτη:

«Να δηλώσω ότι, προσωπικά, δεν έχω κάνει χάρη, ούτε στον εαυτό μου, ακόμα κι όταν κατείχα θέσεις. Δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν να με απειλεί, λέγοντάς μου ότι θα γκρεμίσει το σπίτι μου, στην Περαχώρα. Τον ενημερώνω ότι, σε αυτό το σημείο, δεν έχω ιδιοκτησία.

Έχω υλικά σε μια αποθήκη, αλλά ο χώρος αυτός ανήκει σε ξαδέλφια μου. Ούτε είμαι αυτός που αποζημιώνεται. Και το ξέρει, πολύ καλά αυτό, ο κ. Παντελέου. Αντί να μας απαντήσει σε αυτά που του ζητάμε, απευθύνεται επί προσωπικού.

Είναι βαθιά νυχτωμένος ότι θα με τρομοκρατήσει. Είναι ντροπή, μόνο που ακούγεται. Λέει ότι θα γκρεμίσει το σπίτι μου, ως αντίποινα τίνος πράγματος; Επειδή έκανα ένα ερώτημα, πριν μια εβδομάδα, και δεν έχω πάρει απάντηση;

Οργισμένη, όμως, ήταν και η αντίδραση της Μ. Πρωτοπαππά:

«Είναι απαράδεκτη η στάση του κ. Παντελέου. Έχουμε να πούμε πολλά, για την αυταρχικότητα κάποιων συμβούλων. Δεν επιτρέπεται, να εκφράζεται έτσι, σε αρχηγό παράταξης. Δεν έχει καμιά δεοντολογία, δεν είναι αξιοπρεπής στάση αντιδημάρχου. Σε ποια εποχή ζούμε;»

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά από εργολαβίες εκεί μέσα γίνεται χαμός οποίον θέλει η δημοτική αρχή παίρνει. Έτσι να λέμε και του στραβού το δίκιο.

  2. Ο ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΙΕΡΗΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΨΩΜΑΚΙ

    • Ο Κωστάκης κάνει δουλειά απλά κάποια μηδενικά δεν το χωνεψαν κάποιοι είχαν αρμοδιότητες αλλά…..και κάποιοι τώρα στα γεράματα θυμήθηκαν το τοπο τουςτα προηγούμενα ήταν εξαφανισμένοι γι αυτό ΚΙΚΙ ΡΙΚΟΥ

  3. Μαρια ειμαστε μαζι σου δεν μπορει να
    Κανει οτι θελει ο αντιδημαρχος να
    Απαιτησετε οπως και οι αλλοι την παραιτηση του
    Αμεσα υπαρχουν νομοι

  4. o ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

  5. Ας γκρεμίσει κάποια αυθαίρετα και ας ανέβει περαχωρα να τον δούμε από μεγάλα λόγια τόσα χρόνια με αυτούς εκεί μέσα χορτάσαμε.

  6. Γιατί ρε 10:20, δεν έκανε καλά την δουλειά ο μπουλντόζας? Ξέχασες τις απευθείας αναθέσεις της Μαρίας στον γαμπρουλη της; Και για πολλές χιλιάδες ευρώ μιλάμε και τίποτα δεν έκανε. Ο μπουλντοζας ομως και πολλά δεν παίρνει και δουλειά κάνει. Να λέμε το σωστό. Ουδέν μεμπτόν λοιπόν για τον παντελέου

  7. Εσυ γλειψε αυτον δωρο η τσουκνιδα
    Και ασε τις γλαστρες να ομορφαινουν
    Τον τοπο το καταλαβες
    Αντε γιατι το παρακανατε

  8. Aπολαυστικο το σχόλιο της κυριας πρωτοπαππα για αξιοπρεπή στάση αντιδημάρχου. Με ποια λογική θεωρεί αξιοπρεπή την δική της στάση με τις συνεχείς απευθείας αναθέσεις έργων στον γαμπρό της για να έχει μόνιμη, σταθερή και καλοπληρωμένη εργασία από τον δήμο ο φουκαρας; Γι’αυτό δεν την παίρνει να κουνάει το δάχτυλο στον κύριο Παντελεου που ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

  9. Επειδή η αξιότιμος κ. Πρωτοπαππά καταλήγει την “οργισμένη” δήλωσή της με την ερώτηση: σε ποιά εποχή ζούμε; Ας την διαφωτίσουμε δια της ατόπου απαγωγής: ΔΕΝ ζούμε στην εποχή που έκανε αναθέσεις έργων αρκετών χιλιάδων ευρώ άνευ διαγωνισμού και ικανοτήτων στον σύζυγο της αδελφούλας της και θείας της επίσης αξιότιμου Γιαννούλας.

  10. Ελεος με την ιδια καραμελα αναθεσεις
    Αυτοι που διοικουν τι κανουν;
    Να σας αναφερω ειναι πολλες
    Τις ξερετε σταματα και ακου
    Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε
    Για σχοινι εχει πολλους ο Δημαρχος

  11. ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΠΟΤΈ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΈΤΗ; 🤣 🤣 🤣 🤣 ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog