Όπως πολλές φορές έχει γράψει το loutrakiblog.gr, αυτό το δημοτικό συμβούλιο είναι μακράν το χειρότερο ever !! Τα όσα ακούγονται στις συνεδριάσεις από τους δημοτικούς συμβούλους … δεν έχουν προηγούμενο.

Πολλά σημαντικά θέματα μένουν στάσιμα, λόγω των μικροπολιτικών διαφορών, φιλοδοξιών και ενός “ατέρμονου μίσους” που δυστυχώς μόνο την πόλη βλάπτει ! Λίγες είναι οι φωνές που θέλουν τη συναίνεση σε σοβαρά θέματα (και μπράβο τους (!), ελάχιστοι εκείνοι που συνειδητοποιούν το καθήκον τους, τον όρκο τους και τις υπηρεσίες στον πολίτη)…

Απίστευτες εκφράσεις καταγράφονται στα πρακτικά. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην τελευταία  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μια συνεδρίαση, η οποία ασχολήθηκε, την περισσότερη ώρα, με το θέμα της ασφαλτόστρωσης στο Φλάμπουρο και τις μηνύσεις που υπέβαλαν, ο ένας εναντίον του άλλου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κ. Παντελέου και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κ. Σταυρόπουλος.

Αφού ακούστηκαν διάφορα, σωρεία “φιλοφρονήσεων” και ανταλλάχθηκαν πυρά, δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Μάλλον συμφωνήθηκε να διακοπεί η συνεδρίαση λόγω της Αναστάσιμης Λειτουργίας (ενώ είχε ήδη διατυπωθεί από την αρχή η πρόταση της Μ. Πρωτοπαππά, για διακοπή της συνεδρίασης)

Ο Κώστας Λογοθέτης άσκησε δριμεία κριτική στον αντιδήμαρχο των τεχνικών υπηρεσιών κ. Κώστα Παντελέου λέγοντας

«έχει αλλάξει γραφείο και το γραφείο του, ως εργολάβου, έχει εγκατασταθεί στο Δήμο».

Ο κ. Παντελέου απάντησε κατηγορώντας τον Κώστα Λογοθέτη

«Να ανακαλέσει αυτά που είπε ο κ. Λογοθέτης, διότι εγώ, από τη στιγμή που έγινα αντιδήμαρχος, είμαι εδώ, από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο Δημαρχείο. Σέβομαι τα λεφτά που μου δίνουν οι δημότες μου και είμαι εδώ, γι’ αυτούς. Δεν θα κάνω πίσω για κανέναν, για τους δημότες μου. Δεν έχω πάρει κανένα έργο, από καμιά δημοτική αρχή. Θέλετε να σπιλώσετε το όνομά μου και την υπόληψή μου. Δεν το δέχομαι.

Κι ένα τελευταίο: Στον Άγιο Χαράλαμπο, κάνατε παράνομη πράξη υδροδότησης, προεκλογικά. Και στην Περαχώρα, δεν αφήνετε να γκρεμίσουμε το σπίτι σας. Την άλλη εβδομάδα, θα έρθω με τις μπουλντόζες. Φέρτε την αστυνομία, να δείτε, ποια είναι η δημοτική αρχή που δε σταματάει πουθενά.
Θα ολοκληρώσουμε έργα, που θα χάσετε το μέτρημα.»

Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Κ. Λογοθέτη:

«Να δηλώσω ότι, προσωπικά, δεν έχω κάνει χάρη, ούτε στον εαυτό μου, ακόμα κι όταν κατείχα θέσεις. Δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν να με απειλεί, λέγοντάς μου ότι θα γκρεμίσει το σπίτι μου, στην Περαχώρα. Τον ενημερώνω ότι, σε αυτό το σημείο, δεν έχω ιδιοκτησία.

Έχω υλικά σε μια αποθήκη, αλλά ο χώρος αυτός ανήκει σε ξαδέλφια μου. Ούτε είμαι αυτός που αποζημιώνεται. Και το ξέρει, πολύ καλά αυτό, ο κ. Παντελέου. Αντί να μας απαντήσει σε αυτά που του ζητάμε, απευθύνεται επί προσωπικού.

Είναι βαθιά νυχτωμένος ότι θα με τρομοκρατήσει. Είναι ντροπή, μόνο που ακούγεται. Λέει ότι θα γκρεμίσει το σπίτι μου, ως αντίποινα τίνος πράγματος; Επειδή έκανα ένα ερώτημα, πριν μια εβδομάδα, και δεν έχω πάρει απάντηση;

Οργισμένη, όμως, ήταν και η αντίδραση της Μ. Πρωτοπαππά:

«Είναι απαράδεκτη η στάση του κ. Παντελέου. Έχουμε να πούμε πολλά, για την αυταρχικότητα κάποιων συμβούλων. Δεν επιτρέπεται, να εκφράζεται έτσι, σε αρχηγό παράταξης. Δεν έχει καμιά δεοντολογία, δεν είναι αξιοπρεπής στάση αντιδημάρχου. Σε ποια εποχή ζούμε;»