Σοβαρές είναι οι πιθανότητες να διοργανώσει η Ελλάδα το Ράλλυ Aκρόπολις το 2021, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Συνέντευξη στον Over FM έδωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την επαναφορά του Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλησε να αναφερθεί αρχικά πως προσπάθησε και κατάφερε να θεραπεύσει τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο χώρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και να αμβλύνει τις γωνίες που υπήρχαν μεταξύ στελεχών, ενώ τόνισε πόσο σημαντική ήταν η απόφαση για την δημιουργία μιας ευέλικτης ομάδας ώστε να έρθουν άμεσα αποτελέσματα.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού δήλωσε πως πιστεύει πως

«ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος θα κληθούμε να αναλάβουμε διοργάνωση για το 2021»

και ότι στο Μνημόνιο που υπεγράφη με την FIA, θα εξασφαλιστεί, σε μόνιμη βάση, η παρουσία του εθνικού μας αγώνα στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ τα επόμενα χρόνια (κατόπιν της απαραίτητης αξιολόγησης της οργανωτικής δομής και του σχεδιασμού του αγώνα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου).

Τέλος, ο Υφυπουργός δήλωσε πως θα δημιουργηθούν δράσεις σε όλη την περιφέρεια, ώστε να μάθουν οι νεαρές ηλικίες τη σημασία της ασφαλούς οδήγησης και να προωθηθούν μηνυμάτων ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς.

πηγή

Λουτράκι: Ακούσατε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους δρόμους;; 3.000 ευρώ τα πληρώσαμε !

Bασιλείου Βασίλης: Ποιος κάνει κουμάντο στην περιουσία του Δήμου

Θλίψη στο Α.Τ. Λουτρακίου: «Εφυγε» ο αστυνομικός Περικλής Δενεσάκης

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Θανάσης Μουζάκης: H Φιλαρμονική μας… «εταιρεία»

Λουτράκι: 10.000 ευρώ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Λουτράκι: Μας τα «έψαλλαν» και μας χρέωσαν 2.000 ευρώ !

Οι Φίλοι Μουσικής Λουτρακίου για τα δημοσιεύματα. Τι απαντά το Loutrakiblog