Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Καραπανάγος: Ευχές με «καρφάκια» και σοβαρά ερωτήματα

- Advertisement -

Με ένα «καρφάκι» ξεκίνησε την τοποθέτησή του, ο κύριος Γιάννης Καραπανάγος, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι, διότι ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου,  πρέπει όχι μόνο να φαίνεται αντικειμενικός αλλά και να είναι αν μη τι άλλο.

Ευχήθηκε λοιπόν ο Γιάννης Καραπανάγος καλή θητεία στη νέα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Σωτηρία Κορδαλή λέγοντας «Εύχομαι να ξεκινήσετε και να τελειώσετε με το δεξί και όχι με το αριστερό όπως είχε δηλώσει ο κ. Θυμής για λογαριασμό όλου του Προεδρείου…περιμένω τον απολογισμό του κ. Θυμή τώρα που τελείωσε η θητεία του.»

Στη συνέχεια ο κ. Καραπανάγος αναφέρθηκε στον Κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, ενώ υπενθύμισε ότι οι απαντήσεις στους δημοτικούς συμβούλους πρέπει να δίνονται από τη δημοτική αρχή εντός διαστήματος 30 ημερών.

Κατόπιν ο κ. Καραπανάγος έθεσε θέματα πολιτικής προστασίας εν όψει καλoκαιριού. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε (στα καλώδια της ΔΕΗ που περνούν ανάμεσα στα δέντρα στος δάσος των Γερανείων και τις κατολισθήσεις στον περιφερειακό)

Αναφέρθηκε ακόμα στο θέμα της συμπολίτισσας που περιμένει ακόμα να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος έξω απο το σπίτι της εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου, όπως και η θέση πάρκινγκ ΑΜΕΑ που διευθετήθηκε από τον κ. Σακελλαρίου, μετά το δημοσίευμα του Loutrakiblog.gr

Eρώτημα στον Πρόεδρο του Λιμενικού για την προβλήτα στο λιμάνι του Λουτρακίου, ερώτημα στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού για το βραβείο Δούμπα που αθλοθετήθηκε από το δήμο, για τις φθορές στο Γυμνάσιο Λουτρακίου και αρκετά θέματα ακόμα όπως τα φθηνα pcr τεστ που ενδεχομένως μπορεί να προμηθευθεί ο δήμος και άλλα θέματα όπως η ανάθεση των τηλεδιασκέψεων  των συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων.

Ακούστε την τοποθέτηση του κ. Γιάννη Καραπανάγου, επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε Μαζί»

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog