Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σωρεία αντιδράσεων στο Λουτράκι

- Advertisement -

Σάλος έχει προκληθεί στην πόλη μετά το άρθρο του Loutrakiblog.gr με τίτλο Λουτράκι: Μεγάλα προβλήματα συσσωρεύονται από τις “ευεργετικές” προτάσεις της αντιπολίτευσης, 

Σωρεία αντιδράσεων από το σύνολο των Φορέων του Λουτρακίου και αλλεπάλληλες ανακοινώσεις καταδικάζουν μερίδα της αντιπολίτευσης.

Ομως οι τρεις παρατάξεις των κ.κ. Πρωτοπαππά, Καραπανάγου και Βασιλείου αντί να σκεφτούν μήπως έχουν κάνει κάποιο λάθος , έστω άθελά τους, έσπευσαν να κατηγορήσουν το Loutrakiblog.gr και να μας απειλήσουν με μηνύσεις και αγωγές. !!!!

Δείτε εδώ Απίστευτο: Aπειλητική προειδοποίηση στο Loutrakiblog.gr από την “ομοούσιο” τριάδα

 

Το Loutrakiblog.gr αύριο δημοσιεύει την απάντησή του στις τρεις προαναφερόμενες παρατάξεις επιφυλλασσόμενο παντός νομίμου δικαιώματός του.

 

Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις του συνόλου των φορέων

 

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ: Aπαράδεκτη επίθεση στις τουριστικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα

 

Ενωση Ξενοδόχων : Aφήστε κάθε μικροπολιτικό διχασμό και λαϊκισμό

 

 

Γιάννης Κόντης: Η Π.Ο.Ξ. προτείνει αυτό που εμείς έχουμε και δεν το θέλουμε

 

 

Εμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου: Αφήστε στην άκρη μικροπαραταξιακές πρακτικές και αγκυλώσεις.

 

 

Toυριστικά Γραφεία Λουτρακίου: Άστοχες ιδέες και προτάσεις που ακούστηκαν στα δημοτικά συμβούλια δηλώνουν την ασχετοσύνη όσων τις διατύπωσαν

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aν έβγαινε αύριο ο Γιώργαρος και έκανε μια απευθείας ανάθεση έργου κάποιων χιλιάδων ευρώ σε κάποιον συγκεκριμένο γαμπρό κάποιας αδελφής, τότε στα δημοτικά συμβούλια θα άκουγε επαίνους όπως ο “φίλτατος Γιώργος” και ο ” καλύτερος δήμαρχος που είχαμε ποτέ.” Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

  2. Όλοι οι επιτυχημένοι στα μαγαζιά τους και στα επαγγελματικά τους (υπάρχουν πολύ λίγες εξαιρέσεις) με τα κοινά του τόπου ασχολούνται και πάμε κατά διαόλου !!!! ΥΓ.χροοονια τώρα.

  3. Αφηστε την μικροπολιτικη αγιες ημερες που εχουμε. Μετα τα πασχα να λογοκριθητε. Ουτως η αλλως προτυπο αξιολογου Δημαρχου των Τρικαλων Θεσσαλιας δεν προκειτε να τον πλησιασουμε ουτε κατα διανυα… Καλη ανασταση σε ολους μας.!!

  4. Γιώργο εσύ πίσω από το σχόλιό 10:56?Σε πήραμε χαμπάρι από τα καλά σου ελληνικά Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog